VIDEO ⟩ "Viņš apbrauca sastrēgumu!" Smagā avārijā Rīgā vidēji smagus ievainojumus gūst motocikla vadītājs un pasažieris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Krustpils ielā Rīgā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta automašīna "Mercedes" un motocikls "Yamaha", vēsta raidījums "Degpunktā".

Likumsargiem būs kārtīgi jāizpēta visi notikušā apstākļi, par labu nāks arī citu garāmbraucēju un garāmgājēju liecības, kā arī videoreģistratoru kameru ieraksti. Aculiecinieki ar vērtīgu informāciju aicināti sazināties ar policiju.

"Mercedes" apvidus auto īpašniece katru rītu, lai izbrauktu no privātmājas sētas, veic samēra sarežģītu manevru. Viņai ir jānokļūst uz Krustpils ielas, veicot kreiso pagriezienu.

Tā kā satiksme šajā vietā ir intensīva teju visas dienas garumā, stūrētāja atzīst, ka reizēm nākas pavadīt ilgu laiku gaidot, kad kāds no braucējiem viņu palaidīs, vai tuvākajā krustojumā iedegsies sarkanā gaisma.

Pirmdien šķietami jau ierastais manevrs izvērtās par nopietnu avāriju ar cietušajiem. Braucot ārā no sētas, "Mercedes" aizķēra motociklu "Yamaha", kas, pēc aculiecinieku un pašas vadītājas teiktā, traucās pa pretējo joslu.

"Es izbraucu ārā no pagalma, apstājos, lai mani palaistu citas mašīnas. Mašīna, kas izved atkritumus, apstājās, bet labajā pusē neviena mašīna nebija. Kad uzsāku kustību un sāku braukt ārā, no pretējās joslas motociklists, gribot apbraukt sastrēgumu, ietriecās manī. Puisis, kas tobrīd gāja garām, teica, ka motociklists apbrauca visu sastrēgumu. Esot braucis ar pietiekami lielu ātrumu," stāstīja "Mercedes" vadītāja.

Ar "Yamaha" motociklu brauca divi vīrieši. Pēc sadursmes abi cilvēki krita un vēl kādu laiku šļūca pa asfaltu. Nav īsti zināms, kurā brīdī cilvēki no motocikla nolidoja, taču pirms nonāca grāvī, motocikls aizķēra gāzbetona bloku.

"Viens uzreiz attapās, otrs attapās pēc dažām sekundēm. Es domāju, ka viss būs kārtībā, bet tas ir ļoti briesmīgi," sacīja "Mercedes" vadītāja.

Ārsti abu vīriešu veselības stāvokli novērtēja kā vidēji smagu. Ir konstatēti vairāki nopietni ķermeņa daļu ievainojumi. Viņi stabilā stāvoklī nogādāti tuvākajā slimnīcā. Šobrīd viennozīmīgi pateikt, kurš negadījumā tiks saukts pie atbildības – nevar.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu