Vien divus mēnešus pēc attiecību uzsākšanas Kortnijas Kardašjanas mīļotais uztetovējis viņas vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers
Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers Foto: AFP / Scanpix

Šā gada sākumā amerikāņu realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzne, uzņēmēja un trīs bērnu mamma Kortnija Kardašjana atklāja, ka ir kopā ar rokgrupas "Blink-182" bundzinieku Trevisu Bārkeru. Nu vīrietis apliecinājis savu mīlestību, uztetovējot uz krūtīm mīļotās vārdu. 

Kardašjana un Bārkers ir ilggadēji draugi, taču romantiskas attiecības abi esot sākuši vien šā gada sākumā.

Neilgi pēc Valentīndienas Kortnija Kardašjana (41) vietnē "Instagram" apstiprināja savas jaunās attiecības ar amerikāņu rokgrupas "Blink-182" bundzinieku Trevisu Bārkeru (45). Sieviete publicēja fotogrāfiju, kurā redzamas abu sadevušās rokas. 

Treviss Bārkers vien pāris mēnešus pēc abu attiecību sākuma uztetovējis mīļotās vārdu krūškurvja rajonā. Mūžam paliekošais tetovējums, lai arī ir liels solis, tomēr teju visu Bārkera ķermeni rotā dažādi tetovējumi. 

Daudzi pāra sekotāji uzskatīja, ka Bārkers ir nedaudz pasteidzies ar šādu lēmumu, jo attiecības abi uzsākuši vien nesen. Kādā intervijā Bārkers gan atklāja, ka viņiem ir ļoti dabiskas attiecības.

"Es satikos ar sievietēm, kurām nav bērnu, un man tas bija kaut kā grūti, jo es domāju, ka viņām ir grūti saprast, kāpēc es nevēlos katru vakaru doties ar viņām vakariņās. Tagad es pavadu laiku kopā ar sievieti, kura ir lieliska mamma, draudzene, un nav jāuztraucas vispār. Tas vienkārši ir dabiski."

Kortnijai Kardašjanai ir trīs bērni no attiecībām ar Skotu Disiku. Trevisam Bārkeram attiecībās ar Šannu Moakleri dzimuši divi bērni - dēls un meita. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu