Juta Valdmane komentē mobinga skandālu un saņemto atvainošanos no veselības iestādes (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa skaistule un permanentā grima meistare Juta Valdmane, kura nesen saskārās ar nievājošiem komentāriem no kāda veselības centra darbinieces, reaģējusi uz iestādes saņemto atvainošanos. 

Atgādinām, ka sieviete, kura, kā liecināja internetā pieejamā informācija, esot endokrinoloģe "Veselības centrā 4", sociālajos tīklos pie Valdmanes fotogrāfijām atstāja vairākus uzbrūkošus komentārus. Tā, piemēram, pie foto, kurā Juta redzama baseinā Dubaijā, sieviete rakstīja: "Tev komplimentus izsaka tikai deģenerāti. Tu smirdi? Zini to?"

Pēc komentāru parādīšanās un Valdmanes sašutuma pilnajiem ierakstiem no iestādes mājaslapas pazuda informācija par to, ka konkrētā persona pie viņiem strādātu. Tāpat veselības centra pārstāvji atvainojās par notikušo Valdmanes "Facebook" kontā. 

"Paldies, ka neklusējat par šāda veida problēmām! "Veselības centrs 4" norobežojas no dr. Dagnijas publiskajiem izteikumiem - viņas komentāri neatspoguļo uzņēmuma nostāju. Ārste šobrīd uzņēmumā darbu neveic. Mēs esam pret jebkāda veida agresiju gan e-vidē, gan klātienes saskarsmē," tika teikts centra atvainošanās komentārā. 

Nu uz saņemto atvainošanos reaģējusi cietusī: ""Veselības centrs 4" man atvainojās par šo gadījumu. Protams, tā nav viņu vaina, bet vienkārši, man šķiet, Latvijā, lai kaut kas notiktu, tas ir jādara vienkārši skaļi un jāpublicē skaļi. Tā, lūk!"

Viņa piebilst: "Es parasti šo visu ignorēju un es nobloķēju šādus cilvēkus, bet šoreiz tas bija over the top [pāri visam - red.]. Paldies vēlreiz visiem par mīļajām un jaukajām ziņām - es ļoti novērtēju!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane)

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu