VIDEO ⟩ "Sieva ar galvu atsitās pret stiklu." Smagā avārijā Bolderājā divi cietušie (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Bolderājā kāds "Mercedes" vadītājs pēkšņi iebraucis pretējā joslā un izraisījis smagu avāriju. Versijas par bīstamā manevra iemesliem drastiski atšķiras – viens no vadītājiem apgalvo, ka izvairījās no skrienoša dzīvnieka, bet otrs šoferis to kategoriski noliedz, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap pusdienas laiku Piestātnes ielā ceļu nesadalīja divas vieglās automašīnas. Tām spēcīgi saduroties, šķīda dzelži un izsprāga drošības spilveni. Viens no avārijā iesaistītajiem spēkratiem bija pelēks "Mercedes", kura šofera sieva, sēdēdama pasažiera sēdeklī, guva traumas.

"Automašīna sadauzīta, sieva cietusi. Sievu aizveda ātrā palīdzība. Viņa atsitās pret stiklu ar galvu," stāstīja "Mercedes" vadītājs.

"Mercedes" vadītājs pēkšņi iebrauca pretējā joslā, taranējot BMW. Negadījums notika diezgan netipiskā vietā, proti, nevis krustojumā vai kādā slikti pārredzamā vietā, bet gan taisnā ceļa posmā. Šoferis skaidro, ka automašīnai priekšā izskrēja dzīvnieks.

"Nu, ko es varu teikt, priekšā izskrēja suns," stāstīja "Mercedes" vadītājs.

Arī BMW vadītājs tika nogādāts slimnīcā. Viņa meita atsteidzās uz notikuma vietu un skaidro, ka "Mercedes" šoferis nerunā patiesību. Sieviete uzskata, ka pensionārs izdomājis klaiņojošo suni, lai attaisnotu savu nespēju vadīt automašīnu.

Sieviete apgalvo, ka viens no aculieciniekiem palika notikuma vietā un sagaidīja policijas ekipāžu, lai uzrādītu pierādījumus.

Kāpēc notika avārija un kurš no vadītājiem saka taisnību, tagad lems policija. Abi cietušie cilvēki slimnīcā nogādāti stabilā stāvoklī un viņu dzīvībām briesmas nedraud.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu