Kiviča dēla māte Dana Dombrovska beidzot sākusi dzīvot kopā ar savu atvasi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dana Dombrovska
Dana Dombrovska Foto: Ieva Čīka/LETA

Stilistes Danas Dombrovskas un mūziķa Andra Kiviča kopīgā atvase - 15 gadus vecais Kristofers Pauls - nu dzīvo zem viena jumta ar mammu.

Dombrovska izdevumam "Kas Jauns?" šonedēļ atklāja, ka visu šo laiku Kristofers Pauls uzturējies vai nu pie Danas mammas Carnikavā, vai kopā ar Kiviča vecākiem Rīgā.

Vēl pirms diviem gadiem Dombrovska bija darba meklējumos un atzina, ka "ar vienu algu īrēt Rīgā dzīvokli un nosegt citas pamatvajadzības ir gandrīz neiespējami".

Tagad Dombrovska pati varot nodrošināt apstākļus, lai varētu dzīvot kopā ar dēlu.

Kā zināms, Dombrovska un Kivičs sāka attiecības 2004. gada sākumā, laikā, kad Kivičs vēl bija precējies ar bijušo basketbolisti Ilzi Ieviņu. 2005. gada beigās pārim piedzima Kristofers, taču abu attiecības izjuka 2006. gadā. 

2005. gada jūnijā "Vakara Ziņas" publicēja vairākas pornogrāfiska rakstura fotogrāfijas, kurās bija redzama Dombrovska. Protams, materiāls bija pietiekoši skandalozs, tomēr nepiesaistīja plašas sabiedrības uzmanību, kaut vai ētisku apsvērumu dēļ. Savukārt pēc publikācijas notika tas, kā dēļ minētais notikums pārvērtās par liela mēroga skandālu, kurā tika iesaistīti gan masu mediji, gan tiesībsargājošās instances. Kivičs ieradās "Vakara Ziņu" redakcijā un sāka sist raksta autoru Juri Milleru. Millers neesot pretojies, kā rezultātā dabūjis astoņus zilumus un nelielu smadzeņu satricinājumu. Policija ierosināja izmeklēšanu, bet beigās Kivičs netika sodīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu