Šova "Vecpuisis" galvenais varonis paziņo, ka ir homoseksuāls (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Koltons Andervuds un Kesija Rendolfa
Koltons Andervuds un Kesija Rendolfa Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu realitātes šova "Vecpuisis" (The Bachelor) 23. sezonas galvenais varonis Koltons Andervuds paziņojis, ka ir homoseksuāls. 

"Viennozīmīgi, pagājušais gads lika daudziem cilvēkiem ieskatīties spogulī un saprast, kas viņi ir, no kā viņi bēg un ko atlikuši savā dzīvē. Es bēgu no sevis ilgu laiku. Es sevi ienīdu ilgu laiku. Un... es esmu gejs," intervijā "Good Morning America" sacīja Andervuds.

"Es to sapratu šā gada sākumā un tikai tagad apjaušu to. Kā nākamo soli es uzskatīju par vajadzīgu paziņot, ka esmu gejs, lai cilvēki to zina."

Andervuds atzina, ka beidzot ir nonācis vietā, kur viņš var būt atklāts ar sevi.

Kad raidījuma vadītāja Robina Robertsa, kura arī ir homoseksuāla, sacīja, ka redz "prieku" un "atvieglojumu" Andervudā, viņš sacīja, ka ir "emocionāls, bet labā, priecīgā un pozitīvā veidā" un ir "laimīgāks un veselīgāks" kā jebkad.

Vaicāts par satiktajām sievietēm šovā "Vepuisis" un to, ka viņas varētu justies maldinātas, Andervuds sacīja, ka viņš "varētu saprast, kāpēc viņas tā domā".

"Es par šo esmu daudz domājis. Vai es nožēloju piedalīšanos "Vecpuisī" un vai nožēloju to, kā es tolaik rīkojos, jā, es nožēloju."

Tomēr, tā vietā, lai atvainotos, viņš teiktu paldies visām tām sievietēm, jo viņas un piedalīšanās šovā palīdzēja nonākt līdz tam, kas viņš patiesībā ir. 

Kad Andervudu izraudzījās "Vecpuisim", viņš atminējās, ka todien lūdzās Dievam, sakot "paldies, ka padarīji mani heteroseksuālu", cerot, ka piedalīšanās šovā viņu izmainīšot un viņš varēs apprecēties un kopā audzināt bērnus.

Bet Andervuds atzina, ka zinājis patiesību par savu seksualitāti kopš sešu gadu vecuma, kad "juties citādāks", bet tolaik to vēl nav sapratis. Bērnībā viņš bijis emocionālāks par citiem zēniem, taču vidusskolā viņš apzinājās, ka viņam vairāk piesaista puiši un vīrieši, nekā pretējais dzimums. 

Patlaban Andervudam nav izveidojušās attiecības ar pretējā dzimuma pārstāvi.

Kā zināms, Andervuds "Vecpuiša" sezonas beigās pēdējo rozi pasniedza Kesijai Rendolfai, taču nolēma viņu nebildināt, lai gan viņi apsprieda to. Abi tikās arī pēc šova beigām un par šķiršanos paziņoja 2020. gada sākumā. 

Andervuds intervijā atvainojās Rendolfai par "jebkādām sāpēm un emocionālu stresu", ko viņš viņai sagādājis. 

"Es vēlētos, kaut es būtu bijis tik drosmīgs, lai "salabotu sevi" pirms es salaužu kādu citu," atzina viņš. 

Andervuds neslēpja, ka mīlējis Rendolfu, kas padarījis visu vēl sarežģītāku un mulsinošāku. 

Pirms piedalīšanās šovā Andervuds bija romantiskās attiecībās ar vieglatlēti Eliju Reismani. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu