Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ Skudras uzticība, "PlayStation" spēles un piepildītais sapnis - saruna ar perspektīvo hokejistu Jāni Švanenbergu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē uz sarunu aicinājām vienu no Latvijas perspektīvākajiem jaunajiem hokejistiem Jāni Švanenbergu.

Podkāsta ievadā aprunājāmies par aizvadīto sezonu, kā arī saņemto iespēju bijušā Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Pētera Skudras.

Turpinājumā apspriedām Jāņa mentorus Rīgas "Dinamo" sastāvā, kā arī jokus un uzdevumus, kurus brīžiem nākas pārvarēt gados jaunākajiem hokejistiem.

Tāpat arī Jānis atzina, ka viņš nav "tūrists", kad komanda dodas izbraukuma sērijās, kā arī atklāja, kādas tad ir viņa iecienītākās videospēles uz spēļu konsoles "PlayStation".

Hokejists arī skaidroja, kāpēc spēlēšana Rīgas "Dinamo" viņam bijis sapņa piepildījums.

"Kad bija tās pirmās sezonas un viņi vēl spēlēja par "play-off", es nācu no skolas vai bērnudārza mājās un slēdzu iekšā televizoru, skatījos, sekoju līdzi. Tad vēl spēlēja Dārziņš... Viņiem varbūt ne pirmās sezonas bija, bet joprojām viņi bija salīdzinoši jauni. Tad tu ceri, ka arī kādu dienu tur būsi," sacīja hokejists.

Podkāsta nobeigumā apspriedām Latvijas izlasi un tās gatavošanos gaidāmajam hokeja čempionātam.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #19

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu