Saistībā ar pēdējā laika aukstasinīgajiem noziegumiem premjers vēlas tikties ar iekšlietu ministru un Valsts policijas vadību (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Foto: Ministru kabinets / Government of Latvia

Saistībā ar pēdējā laikā Latvijā pastrādātajiem aukstasinīgajiem noziegumiem un to atklāšanas iespējām Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uz tikšanos uzaicinājis iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu (KPV LV) un Valsts policijas vadību.

Premjers mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta, ka sabiedrības drošība ir prioritāte un "aukstasinīgu noziegumu atklāšana, kas notikuši pēdējā laikā, ir iekšlietu ministra un Valsts policijas galvenā atbildība". Ņemot vērā minēto, viņš uz tikšanos uzaicinājis iekšlietu ministru un Valsts policijas vadību.

Tikšanās notiks pirmdien, 19.aprīlī.

Kā ziņots, pēdējā laikā Latvijā notikušas vairāki aukstasinīgi noziegumi, tai skaitā šonedēļ Purvciemā uz ielas automašīnā tika nošauts futbola aģents Romāns Bezzubovs. Automašīna, ar kuru, visticamāk, pārvietojās viņa slepkavas, vēlāk Mežaparkā tika atrasta sadedzināta.

Savukārt pērn rudenī privātmājā Langstiņos tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks, bet viņa partneris Ingus Balandins - ievainots. Minētā slepkavība pagaidām nav atklāta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu