Viktors Ščerbatihs paziņo, ka viņam nepatīk "resnas sievietes" un skarbi izsakās par dāmu uzvedību "Tinder" (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viktors Ščerbatihs
Viktors Ščerbatihs Foto: Edijs Pālens/LETA

Pavisam nesen bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs bija manāms apgrozāmies populārajā iepazīšanās vietnē “Tinder” un arī publiski komentējis, ka tajā piereģistrējies ar vēlmi iepazīsties un uzsākt jaunas attiecības. Otrdienas vakarā Viktoru uz atklātu sarunu pie sevis aicinājušas dāmas no “STV Pirmā!” šova “Kad viņas satiekas” un interesējas – kā viņam veicies? Vai izdevies atrast savu otro pusīti?

“Nē, man nekas nav! Tāpēc, ka visi ir maskās, mēteļos un man nepatīk resnie. Ja es neredzu seju, es nevaru pienākt pie cilvēka,” sacīs Viktors un atklās – no "Tinder" savu profilu dzēsis. Vēl vairāk – viņam īsti neesot skaidrs, ko sievietes šajā vietnē cenšas atrast un kādu “princi” tur meklē?

“Mums normālu vīriešu ir palicis ļoti maz. Pateikšu – kādi palikuši – pus-vīrieši, pleiboji, dzērāji, narkomāni – nu nav vīriešu!” novērojumos dalās Viktors, sevi ierindojot ārpus no kādas nosauktajām kategorijām.

Viktors iepazīšanās vietnē esot izrādījis simpātijas vairākām dāmām, taču viņas nav reaģējušas un tāpēc viņam radušās pārdomas – ko īsti sievietes vēlas? Kāpēc “laiž garām” normālus vīriešus, kuri nedzer, nepīpē, nes algu mājās.

“Jūs gribat princi? Nu, cik prinči ir dzīvē – cik? Viens, divi, trīs? Nav vairs princis! (..) Tie ļoti skaistie vīrieši, nav tie, kas labi “strādā”,” ar visai divdomīgiem mājieniem “Kad viņas satiekas” studijā mētāsies Viktors.

“Man ir svarīgi, lai sieviete nebūtu resna,” drosmīgi savus uzskatus par prasībām pret sievietes ārējo izskatu paudīs Ščerbatihs.

Viņš 27 savas dzīves gadus veltījis sportam, taču nu pēc sportista karjeras beigām, “nometis” 40 liekos kilogramus un neslēpj – lai arī tas prasījis milzu darbu un disciplīnu, par rezultātu viņš ir ļoti gandarīts. Iespējams, tieši tāpēc, tikpat lielas rūpes par savu ķermeni viņš sagaida arī no sievietēm, jo apaļīgas dāmas neesot Viktora gaumē.

“Es nesaku, ka resnas sievietes nav normālas. Vienkārši man nepatīk! Es pilnīgi neskatos. Es varu varbūt sasveicināties, varbūt varu parunāt, bet kā uz sievieti es neskatos. Vienkārši – nē,’ kategorisks ir Viktors.

Sportista karjeras laikā viņš ir bijis spiests atteikties ne tikai no privātās dzīves, bet arī no sava ķermeņa.

“Man bija svars 147 kilogrami, kakla nebija, vēders liels, bet tas bija darbs,” tā Viktors un turpina: “Divdesmit gadus es točna biju resns, tāpēc ka tas bija mans darbs. Un tad, kad es pabeidzu darbu, es gribēju zināt – kā cilvēks jūtas, kad viņš ir tievs un smuks. To smukumu es varbūt nokavēju, bet tievumu nē,’ joko sportists.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu