Žurnāls vēsta, ka influencere Evelīna Pārkere tiekas ar miljonāra dēlu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Marta beigās kļuva zināms, ka influencere Evelīna Pārkere sākusi jaunas attiecības, taču mīļotā personību neatklāj. Nu izdevums "Privātā Dzīve" vēsta, ka jauniete varētu būt sākusi attiecības ar miljonāra dēlu. 

Pārkere, kura bija devusies atpūtā uz Kanāriju salām, apstiprināja, ka uz tām devusies kopā ar savu otro pusīti. Viņa vietnē "Instagram" publiskoja vairākus foto, kuros abi redzami, vizinoties ar ūdensmotociklu, taču drauga seju aizklājusi ar "emocijikonu", skaidrojot, ka šādi rīkojas, jo "vienkārši grib ļaut šim cilvēkam dzīvot normālu, privātu dzīvi". 

Nu žurnāls noskaidrojis, ka Pārkeres mīļotais esot Roberts Viškints – viņš studējot Latvijas Mākslas akadēmijā un esot dīdžejs, kas mūzikas aprindās zināms ar segvārdu Oculus Noise.

Roberts nākot no turīgas ģimenes – viņa tēvs ir uzņēmējs Kaspars Viškints. Pērn izdevums "Dienas Bizness" Kasparu Viškintu ierindojis 34. vietā Latvijas bagātāko cilvēku topā. "Elko grupas" padomes loceklim lielāko peļņu nesis SIA "Eurotrail", kas darbojas nekustamā īpašuma jomā. Viņam pieder arī SIA "Kvast", un Viškints ir Ēdoles pils līdzīpašnieks.

Pati Pārkere šo faktu izdevumam nedz apstiprināja, nedz noliedza. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu