Gutkovskis gūst vārtus uzvarētā Polijas ekstraklases spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vladislavs Gutkovskis
Vladislavs Gutkovskis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas futbola izlases izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis otrdien guva vārtus Polijas ekstraklases 26.kārtas spēlē, viņa pārstāvētājai Čenstohovas "Rakow" izcīnot uzvaru viesos.

"Rakow" Grodzisk Velkopolski ar 2:0 (1:0) pārspēja Poznaņas "Warta".

Gutkovskis vārtus pēc Daniela Šelagovski piespēles guva 42.minūtē. Otro puslaiku viņš uzsāka uz rezervistu soliņa, tiekot nomainīts.

Otros vārtus viesu labā mača 70.minūtē guva mājinieku pussargs Jakubs Kelbs, kurš bumbu raidīja savos vārtos.

Šajā mačā mājinieki neizmantoja divas lieliskas izdevības vismaz panākt neizšķirtu. Desmitajā minūtē 11 metru soda sitienu nerealizēja Mateušs Kupčaks, bet 45minūtē tāda pati neveiksme piedzīvoja Mateušu Kuzimski.

Otrdien cīņu izbraukumā aizvada arī pussarga Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia", kas tiekas ar Poznaņas "Lech". Latvijas pussargs gan nav iekļauts pieteikumā.

Svētdien vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" viesosies pie Plockas "Wisla". Šteinbors patlaban ir komandas otrais vārtsargs.

"Rakow" ar 46 punktiem 25 spēlēs ieņem trešo vietu, "Lechia" ar 38 punktiem 25 cīņās ir piektā, bet vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" ar 32 punktiem 25 mačos ieņem desmito vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu