Holivudas aktrise pauž sašutumu: mediķi Tallinas ārstniecības iestādē gandrīz nerunājot angliski (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Terēze Palmere
Terēze Palmere Foto: Reuters/ScanPix

Marta vidū, neraugoties uz koronavīrusu pandēmiju, Igaunijā sākās šausmu filmas "The Twin" uzņemšana. Filmā galveno lomu atveido Holivudas aktrise Terēze Palmere, kura šobrīd ir stāvoklī. Tallinā aktrisei tika veikta ultraskaņas izmeklēšana, un viņa savā "YouTube" kanālā dalījās iespaidos par slimnīcas apkalpojošo personālu. 

Pagājušajā nedēļā Palmere nebija pārliecināta, vai izdosies atrast piemērotu ārstu Tallinā, taču, pateicoties vietējo iedzīvotāju ieteikumiem, viņai izdevās atrast speciālistu, kurš grūtniecēm veica ultrasonogrāfiju.

Aktrise jau bija samierinājusies ar domu, ka būs jālido atpakaļ uz Losandželosu pie sava ārsta, taču, tā kā viņa bija dzirdējusi tikai pozitīvas atsauksmes par igauņu speciālista darbu, sieviete nolēma doties uz vietējo klīniku.

"Lielākā daļa veselības aprūpes darbinieku šeit nerunā angliski. Es mēģināju paskaidrot: lai arī mēs tagad atrodamies Tallinā, es šeit netaisos dzemdēt," sacīja aktrise.

"Es viņiem teicu, ka esmu šeit pirmo reizi. Un es pat nesapratu, vai darbinieki saprata, kāpēc mēs vispār ieradāmies šajā klīnikā. Tad ieradās sieviete un veica nepieciešamo pārbaudi. Viņa runāja angliski labāk nekā jebkurš cits. Viņa mūs saprata un pat spēja pareizi atbildēt," sacīja aktrise.

Sievietei tika veiktas visas nepieciešamās procedūras, un beigās viņa bija apmierināta ar Igaunijas klīnikas darbu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu