"Greizā spoguļa" komiķis Aleksandrs Morozovs tiek apsūdzēts izvarošanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījuma "Greizais spogulis" komiķis Aleksandrs Morozovs (47) pēc pamatīgā svara zuduma un plastiskajām operācijām nolēma internetā iepazīties ar kādu sievieti, taču nonāca skandāla epicentrā.

Komiķis Aleksandrs Morozovs internetā iepazinās ar 22 gadus veco Elizabeti Jeremenko, kuru viņš vēlāk uzaicināja uz randiņu Maskavā.

Pāris satikās nepiespiestā gaisotnē kādā dārgā viesnīcā, kur, pēc meitenes teiktā, norisinājies varmācīgs noziegums - Morozovs sievieti izvarojis un piekāvis.

Elizabete atklāja, ka neesot devusi akceptu seksam, kā arī bijusi jaunava, un šobrīd viņa ir sagrauta, ka viņas pirmais vīrietis bijis Morozovs. 

Komiķis vainu noliedza, norādot, ka meitene pati viņu savaldzinājusi, un pēc tam, skandalozās slavas un naudas dēļ, sākusi viņu šantažēt.

"Mēs atnācām uz istabu, es devos uz dušu, izgāju ārā - un viņa stāvēja biksītēs un kreklā. Es to uztvēru kā ielūgumu uz seksu. Mēs jutāmies labi un šķīrāmies uz pozitīvas nots. Pēc kāda laika viņa sāka mani šantažēt - viņa teica, ka visiem pastāstīs par izvarošanu.

Es nesaprotu, kā meitene, kura pati līda manās biksēs, saka, ka es viņu izvaroju un situ. Pilnīgs absurds! Es neesmu akls - viņai pašai nebija iebildumu! Es nesaprotu, kā rīkoties šajā situācijā," sacīja Morozovs.

Neilgi pēc notikušā kādā Krievijas šova tiešraidē gan Morozovam, gan Elizabetei tika veikts melu detektora tests.

Saskaņā ar testa rezultātiem Elizabetes liecība izrādījās nepatiesa, savukārt Morozovs runājis patiesību par savu nevainību šajā notikumā.

"Pēc šī skandāla es sapratu, ka man nevajadzētu jokot ar jūtām. Man nevajadzēja visam internetam pateikt, ka es meklēju sievieti. Varbūt šādā veidā es maldināju kādas cerības," piebilda komiķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu