Ļaudis ceļ traci: vai Kiviču pāra suns nonācis dzīvnieku patversmē? (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais pašmāju šovbiznesa pāris Andris un Liene Kiviči pērnā gada maija beigās paziņoja, ka iegādājušies takšu šķirnes kucēnu, dodot tam vārdu Čipsis. Nu Mazo dzīvnieku patversme Jelgavā ievietoja ierakstu, kurā atklāja, ka līdzīgs suņuks nonācis pie viņiem. 

"Jaunpienācējs - jaunais takšu puisis nācis no Jaunolaines Smilšu ielas - pieklīdis 21. aprīļa vakarā. Čipsis (tāds ir vārdiņš) ir reģistrēts, bet acīmredzot saimnieks nav bijis sazvanāms, rezultātā suns ir pie mums. Gaidām saimnieku ar dokumentiem," teikts ierakstā pie foto, kurā redzams suņuks. 

Jaunpienācējs - jaunais takšu puisis nācis no Jaunolaines Smilšu ielas - pieklīdis 21.aprīļa vakarā. Čipsis ( tāds ir...

Posted by Jelgavas LLU VMF Mazo Dzīvnieku Patversme on Trešdiena, 2021. gada 21. aprīlis

Komentāros ļaudis metās norādīt uz pamatīgo līdzību starp fotogrāfijā iemūžināto suni un Kiviču pāra mīluli, kurš pēdējā laikā nedz mūziķa, nedz viņa sievas profilā nav redzams. Kā norādīja vairāki lasītāji, suns jau kādu laiku vairs neesot dzīvojis pie Kiviču pāra, bet gan atdots kādam mūziķa draugam, taču nu nonācis patversmē. 

"Suns jau kādu mēnesi nekur nefigurēja, uz jautājumiem, kur ir suns, - neatbildēja, kamēr "slavenības" meita pateica, ka dzīvojot pie tēva drauga," rakstīja kāda komentētāja. 

Lai gan ierakstā tika atzīmēts arī pāris, neviens no viņiem nav par šo situāciju sniedzis komentāru.

Atgādinām, ka iepriekš pret pāri vērsās Pārtikas un veterinārais dienests (PVD). PVD aicinājis pāri ar viņiem sazināties sakarā ar kādu rakstisku iesniegumu, kas vērsts pret viņiem. Kiviči tika apsūdzēti "par iespējamu dzīvnieku labturības prasību pārkāpšanu".

Čipsim ir pat izveidots savs "Instagram" konts, kurā jauni ieraksti gan nav tikuši ievietoti jau kopš pērnā gada jūlija. 

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu