Gints Valdmanis komentē bijušās sievas jaunās attiecības un savu gaidāmo ģimenes pieaugumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa treneris Gints Valdmanis, viesojoties 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti pastāstīja, kādas ir viņa attiecības ar bijušo sievu Jutu Valdmani.

“Kad mēs sagājām kopā, bijām ļoti jauni un nepieredzējuši. Tas bija ļoti superīgs laiks, un es nenožēloju neko no tā visa. Mēs bijām kopā kādos 80 ceļojumos, un tad, laikam ejot, mēs vienkārši aizgājām pilnīgi katrs uz savu pusi. Pagāja kaut kāds laiks – jā, mums ir tas kopīgais, bet tie vairs nebija tie iemesli, kāpēc pārim būt kopā,” šķiršanos no daiļās Jutas Valdmanes komentēja Gints Valdmanis.

Pašmāju slavenākais fitnesa pāris laulībā nodzīvoja septiņus gadus un pagājušajā gadā fanus satrieca ar ziņām par šķiršanos. Atceroties šos notikumus, Gints atklāti saka, ka abi izšķīrušies kā pieauguši cilvēki, apsēžoties un visus jautājumus izrunājot.

Gan Juta, gan Gints nu sākuši attiecības ar citiem partneriem, un atlētiskais vīrietis neslēpj prieku, ka dzīve visu ir nolikusi savās vietās. “Viss ir kārtībā, dzīve turpinās. Un man ir tiešām prieks.

Viņa ir laimīga savā dzīvē, es savējā.

Esam laimīgi viens par otru, un ir super! Mēs vienkārši izaugām un aizgājām katrs uz savu pusi,” saka Gints. 

Drīzumā Ginta dzīvē gaidāms īpaši burvīgs notikums – viņš gatavojas kāzām ar savu mīļoto sievieti Jekaterinu un jau vasarā kļūs par tēti. “Visam pienāk īstais laiks un īstais cilvēks. Es jūtos nereāli labi, tiešām. Jo tas ir cilvēks, ar kuru es zinu – viņa būs superīga māte,” atklāj Gints, piebilstot: lai arī viņa mīļotā ir krievu tautības, un ierasti šķiet, ka šīs dāmas ir ļoti ekspresīvas, fitnesa trenera pieredze liecina par pretējo. ”Viņa ir mierīgākais cilvēks, ko es pazīstu. Man vienmēr ir bijis baigi jāstrādā ar savām emocijām, bet, būdams kopā ar viņu, es pats jūtu, ka palieku daudz mierīgāks!”

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu