Dzīvnieku patversme "Labās mājas" ar runci Hugo lūdz apdomāt bailīgāku peļu junkuru adopciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Runcis Hugo.
Runcis Hugo. Foto: Publicitātes foto

Ne visi patversmēs mītošie kaķi katram pretimnācējam skrien pretī, lec klēpī un pieglaužoties saka: "Ņem mani mājās, es būšu Tavs draugs mūža garumā! Mums kopā ies tik forši!" vēsta dzīvnieku patversme "Labās mājas" un lūdz pievērst uzmanību bailīgākajiem kaķiem, kuri jau ilgāku laiku mīt patversmē un cer satikt savu cilvēku. 

"Ir drosmīgie un ir kautrie, bailīgie, kas sveša cilvēka klātbūtnē izvairīgi ielien kādā drošā vietiņā, pieglaužas pie zemes un klusi cer, ka viss būs labi. Bet tas nenozīmē, ka nebūs draugs mūža garumā! Būs! Un kā vēl būs! Labākais un pateicīgākais! Tik viņam vajag vairāk laika! Lai iepazītu. Lai pierastu. Lai noticētu," vēsta "Labo māju" pārstāvji.

Patversmē mīt vairāki bailuļi, kuri visi kā viens ir izteikti labsirdīgi un draudzīgi, tikai bailīgi. Kāds drosmīgāks, kāds amizantāks, kāds palaidnīgāks, viens par otru interesantāks.

"Nevienam pat prātā nenāk nagus vicināt, ķildas nerīko, mazākos netramda, našķus brālīgi sadala, spilvenu silda uz maiņām un rotaļās iesaista visus.

Tik vien kā jātiek pāri tai muļķīgajai bailei! Jo vairāk šie minči pierod pie cilvēka, jo vairāk ilgojas pēc kāda glāsta, cilvēka sabiedrības. Šie kaķi ļoti gaida savus saimniekus, savus īstos cilvēkus. Viņi gaida atbildīgus saimniekus, kuri gribēs un spēs pacietīgi iemantot šo jauko bailuļu uzticību, ļaus viņiem "atplaukt" un dzīvot kaķa cienīgu dzīvi!"

Lai arī patversmē mīt vairāki bailuļi, šoreiz "Labo māju" pārstāvji izceļ runcīti Hugo, kurš nu jau vairāk kā gadu par savām mājām sauc patversmi.

Hugo ir stalts runcis ar koši dzeltenzaļām acīm, raksturā labsirdīgs, ar visiem labi sadzīvo, ķīviņos neiesaistās. "Nudien lādzīgs runčuks. Kāpēc tad tik ilgi mīt patversmē? Hugo ir kaķis ar dūšu papēžos, kurš sev par laimi vai nelaimi ļoti mācās no saviem sugas brāļiem. Kad runcītis telpu dala ar draudzīgiem kaķiem, kuri labprāt izbauda cilvēka kompāniju un samīļošanu, arī Hugo paliek ziņkārīgs un tāds "es arī gribu”". Un klusi piezogas un ļaujas kādam glāstam.

Bet drosmīgie un mīļie kaķi patversmē neuzturas tik ilgi, lai Hugo tā pa īstam mācītos no viņu piemēra un pierastu pie cilvēka. Drosmīgie dodas uz savām jaunajām mājām, un paliek kautri, mazāk drosmīgie, no kuriem Hugo nu atkal ņem piemēru.

Labsirdīgais runcītis nudien gaida savus īstos cilvēkus, kuri dāvās viņam mājas un iemācīs uzticēties, jo Hugo ir pelnījis dzīvot kaķa cienīgu dzīvi, jūtoties droši un pieņemts ģimenē, ko saukt par savējo,"

vēsta "Labās mājas".

Kamēr Hugo gaida savus cilvēkus, par viņu iespējams interesēties, zvanot pa tālruni 26617636.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu