Rūfolfa Plēpja meita neziņā: kas notiks ar saziedotajiem līdzekļiem aktiera redzes atjaunošanai?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Rūdolfs Plēpis
Aktieris Rūdolfs Plēpis Foto: Lita Krone/LETA

Pagājušajā nedēļā Latvijas Teātra darbinieku savienība (LTDS) ar fonda "Rampa A" starpniecību vērsās pie sabiedrības ar lūgumu ziedot līdzekļus aktiera Rūdolfa Plēpja redzes rehabilitācijai. Vai izdevies nepieciešamo summu saziedot?

Izdevums "Kas Jauns?" sazinājās ar Plēpja meitu Viktoriju, kura uzņēmusies rūpes par tēvu, taču atzina, ka viņai nav informācijas par saziedotās naudas apjomu, - tikai aicināta iesniegt čekus fondā "Rampa A" par konkrētiem ārstēšanās izdevumiem.

LTDS vadītājs, bijušais Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis gan zināja teikt: "Savākts ir diezgan daudz, krietni vairāk, nekā viņam šobrīd vajag. (..) Šobrīd tie ir jau vairāki tūkstoši."

Taču viņš piebilst: "Tas šobrīd ir diskutabls jautājums, kā pareizi izlietot saziedotos naudas līdzekļus. Mums ir paredzēta valdes sēde, kurā lemsim par šo līdzekļu izlietojumu."

Savukārt žurnālam "Privātā Dzīve" Plēpja meita atzina, ka ar tēvu esot "izgājuši visas nepieciešamās procedūras, nonākuši pat līdz Austrumu medicīnai, kas varētu palīdzēt atdzīvināt redzes nervus". Viņa stāsta, ka viena procedūra maksājot 50 eiro un tā - trīs reizes nedēļā. 

Jau vēstījām, ka aktieris Rūdolfs Plēpis 70. dzimšanas dienu sagaidīja bez redzes gaišuma. "Ārsti apgalvo, ka miris redzes nervs. Un tāda procedūra vēl nav izgudrota, lai to aizstātu vai atjaunotu," pērn paskaidroja Viktorija Plēpe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu