Ginta Krievkalna atklāti par šķiršanos no vīra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pērnā gada nogalē tapa zināms, ka izjukusi mūziķu pāra Gintas un Kristapa Krievkalnu 10 gadus ilgā laulība. Nu Ginta izdevumam "Kas Jauns?" atklāj, vai laulība oficiāli šķirta.

Kā paskaidro Ginta, lai arī abi nedzīvo kopā kopš pagājušā gada rudens, oficiāli šķīruši laulību viņi nav. "Grūti uzreiz visu to... Katrs solis jau ir tāds emocionālais slogs. Pirmais grūtais posms – fiziskā šķiršanās un kopdzīves pārtraukšana, kamēr tā norims, tad varbūt būsim gatavi arī tam nākamajam. Pagaidām tam nav nepieciešamības. Kamēr pa jaunam neprecas, tikmēr var pastiept gumiju mazliet," smejoties nosaka Ginta.

Runājot par šķiršanās iemesliem, viņa norāda: "Kad cilvēks ir ļoti aizņemts ar darbiem, kad ir ģimene, bērni, tad atsvešināšanās un attālināšanās notiek nemanāmi. Mums notika tā, ka pilnībā aizpeldējām viens no otra. (..) Mēs viens otram nodarījām pāri negribot. Tas ilga vairāku gadu garumā, nesaprotot, ka otram dari pāri. Un mēs to abi divi darījām. To atklājām tikai tad, kad jau šķīrāmies – tikai tad viss tā izgaismojās."

Abi šobrīd kontaktējas "pilnīgi normāli, bez mazākā naida", jo vēlas nodrošināt bērniem veselīgu emocionālo vidi.  

Atgādinām, ka Krievkalni mija gredzenus 2010. gadā pēc diviem kopā pavadītiem gadiem. 

Pāra laulībā dzimušas divas meitas. Krievkalnam no iepriekšējām attiecībām ir dēls, kurš jau ir pusaudža gados. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu