Boksa "cirks" turpinās - leģendārais Meivezers apstiprina cīņu pret "YouTube" zvaigzni Loganu Polu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers un Logans Pols
Floids Meivezers un Logans Pols Foto: AFP / Scanpix / Apollo kolāža

Leģendārais bokseris Floids Meivezers savos sociālajos tīklos ir pavēstījis, kad aizvadīs cīņu pret "YouTube" zvaigzni Loganu Polu.

Jau ilgāku laiku klīda baumas par iespējamo Logana Pola cīņu ar leģendāro Meivezeru. Tomēr dažādu apstākļu dēļ cīņa tā arī netika oficiāli izziņota. Tagad gan pats Meivezers par to ir pavēstījis savā "Instagram" kontā.

"Logans Pols ar mani cīnīsies "Hard Rock" stadionā. "Mayweather Promotions", "Fanmio" un "Showtime" sadarbosies, lai sniegtu jums episku pasākumu," savā "Instagram" kontā rakstīja Meivezers.

Ir zināms, ka gaidāmā cīņa norisināsies 6. jūnijā. Ņemot vērā, ka abu bokseru parametri ir krasi atšķirīgi (Meivezera augums ir 173 centimetri, kamēr Pols ir 188 centimetrus) garš, šis būs paraugdemonstrējuma duelis, jo abiem cīkstoņiem ir jāiekļaujas noteiktā svara kategorijā. Ir skaidrs, ka abi atlēti to fiziski nav spējīgi izdarīt.

Tiek ziņots, ka Meivezera svars gaidāmajā cīņā nedrīkstēs pārsniegt 160 mārciņas (72,6 kilogrami), kamēr Polam būs jāiekļaujas 190 mārciņu (86,2 kilogrami) limitā.

44 gadus vecais Meivezers noslēdza savu spilgto boksera karjeru ar perfektu bilanci - 50 uzvaras 50 cīņās. Noslēdzošais duelis bija 2017. gadā pret jauktās cīņu mākslas zvaigzni (MMA) īru Konoru Makgregoru.

Meivezers karjerā par pasaules čempionu boksā kļuva piecās dažādās svara kategorijās, no kurām lielākā jeb smagākā bija "middleweight" (vidējais svars, līdz 72,6 kg).

26 gadus vecais Pols aizvadījis vienu boksa cīņu, 2019. gadā piekāpjoties citai "YouTube" zvaigznei KSI (Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji) no Lielbritānijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu