Artūrs Mednis ar ģimeni nakšņojis teltī pie Covid-19 vakcinācijas centra, lai tiktu pie potes (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis ar sievu Ilzi Medni un dēlu Ričardu nakšņojuši teltī, lai laicīgi saņemtu Covid-19 vakcīnu.

Ilze Medne vietnē "Facebook" 18. aprīlī dalījās ar ierakstu, kurā pastāstīja, kādēļ šādi rīkojušies.

"Jā. Tie bijām mēs, kuri nakšņojām pie Cēsu vakcinācijas centra. Jā, mēs vakcinējāmies. Jā - mēs atklājām telšu sezonu un nosalām. Nē - mēs negribam vairs ierobežojumus un vēlamies, lai nebūtu jāstāsta Ričardam: "Redzi, tie ir cilvēki, redzi - tie ir citi bērni." Negribam vairs baidīties.

Starp citu, par nakšņošanu teltī ar viengadīgu bērnu. Kolosāla nakts, ne rūcoši moči, nedz auto mūs neizmodināja, vien 5:20 pirmie atnākušie gaidītāji," rakstīja Medne.

Izdevumam "Privātā Dzīve" digitālā mārketinga speciālists norādīja, ka viņa ģimene bija iecerējusi mosties septiņos no rīta un būt rindā pirmie, bet jau piecos viņus pamodināja citu vakcinēties gribētāju balsis. Jau bija ieradies kāds puisis no Rīgas un vēl kāda kompānija, kas skaļi sarunājās. "Tā mēs pulksten 5.20 rindā bijām septītie."

Jā. Tie bijām mēs, kuri nakšņojām pie Cēsu vakcinācijas centra. Jā, mēs vakcinējāmies. Jā - mēs atklājām telšu sezonu un...

Posted by Ilze Medne on Svētdiena, 2021. gada 18. aprīlis
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu