Dārta Daneviča par to, vai mainījusi savu viedokli par precībām: Vairs neesmu iekrampējusies šajā klišejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča izdevumam "Santa" pastāstīja, vai attiecībās ar Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu mainījusies viņas attieksme pret kopdzīvi. 

Iepriekš Daneviča izteikusies, ka viņai ir svarīgi apprecēties un viņu aizvainojot kopdzīve bez saistībām.

Vaicāta, vai viņas attieksme laulības jautājumā ir mainījusies, Daneviča intervijā žurnālam "Santa" sacīja: "Pašos pamatos tas nav mainījies. Taču esmu tik pateicīga par to, ka man ir tik labs dzīvesbiedrs un tagad, pateicoties sajūtai, ko viņš man kā sievietei ir radījis, mums ir arī kopīgs dēls, un tas ir uz visiem laikiem, lai vai kas… Jā, es gribētu apprecēties, taču vairs neesmu iekrampējusies šajā klišejā."

"Agrāk koncentrējos uz nākotni – ko es gribētu piedzīvot, pašlaik dzīvoju tagadnē. Bet iniciatīva par precībām lai paliek Artusa ziņā! Varbūt mēs šādi nodzīvosim līdz mūža galam. Es nezinu. Bet man par to vairs nav stresa," piebilda viņa.

Pilnu interviju ar Dārtu Daneviču lasiet izdevuma "Santa" maija numurā!

Atgādinām, ka iepriekš Daneviča četrus gadus bija attiecībās ar kolēģi, Dailes teātra aktieri Niklāvu Kurpnieku. Pērnā gada sākumā izskanēja runas par Danevičas attiecībām ar Kaimiņu un Ziemassvētkos abi paziņoja par ģimenes pieaugumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu