Maija astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm

Guna Kārkliņa
, sertificēta astroloģe
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: 5 second Studio/Shutterstock.com

Kas sagaida Zodiaka pārstāvjus maijā? Ieskaties šī mēneša astroloģiskajā prognozē un uzzini, ko ir paredzējušas zvaigznes!

Izklaidei un iedvesmai

Maijā kopējais astroloģiskais fons ir "vidēji normāls", kas nozīmē: varam darboties. Ideālo dienu vai ideālā horoskopa nav vispār, arī cilvēci nevaram sadalīt divpadsmit daļās atbilstoši zodiakam. Katram sava astro karte un savas tendences dzīvē, taču ir astroloģiskās kombinācijas, ko vēlams ņemt vērā visiem.

Maijā vajadzētu censties apspriest un akceptēt lietišķos projektus, noslēgt vienošanās, parakstīt līgumus, jo no 30. datuma sākas piņķerīgs periods, kas ilgs trīs nedēļas. Planēta Merkurs ieņems nelabvēlīgu stāvokli, un līdz pat 23. jūnijam iespējami dažādi pārpratumi - norunas var izjukt, tehnika niķoties, informācija pie cilvēkiem nonākt neprecīza u.tml.

Savukārt plānotos remonta vai būvdarbus būtu vēlams iesākt līdz 23. maijam, kad būvniecības aizbildnis Saturns ieņems nelabvēlīgu stāvokli.

Katru mēnesi svarīgs ir arī pilnmēness laiks, jo tad emocijas viļņojas vairāk nekā citkārt. 26. maijā pilnmēnestiņš būs Strēlnieka zodiaka zīmē. Tā ir Uguns stihijas zīme, kam raksturīga dinamika.

Jādomā, ko runā, lai kādu neaizvainotu un jāsargās no strīdiem, kas var rasties uz līdzenas vietas. Turklāt mūsu zemes pavadoņa ietekme būs divkārša, jo šajā laikā notiks arī Mēness aptumsums.

AUNS

Aktīvie Auni ik pa brīdim noķers sevi pie domas, ka gribas palikt vienatnē, atpūsties no mūžīgā skrējiena... Un vispār... Lai visi liek mieru! Ja vienlaikus risināmi vairāki jautājumi, tad galvā var rasties domu haoss. Nepieņem lēmumus steigā vai emociju iespaidā, tāpat arī pārāk nepaļaujies uz padomdevējiem.

It īpaši tas attiecas uz privāto dzīvi. Sirdslietās iespējami raibi notikumi, taču tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana. Šis mēnesis ir ļoti labs pārkārtojumiem un uzlabojumiem mājokļa interjerā.

VĒRSIS

Ļoti svarīga sabiedriskā dzīve un līdzcilvēku novērtējums. Ja spēkā joprojām ierobežojumi, tad - kā jau būsi pamanījis - arī virtuālā vide sniedz plašas komunikācijas iespējas. Rīko prezentācijas, sazinies un apspriedies ar draugiem.

Atradīsi domubiedrus un atbalstītājus savām iecerēm. Kādam darbs vai bizness var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Vēršiem maijā darbu netrūks, un rūpīgi jāplāno dienas, lai mājas pienākumi nepaliek novārtā.

Brīvajā laikā svētīgi būtu kopā ar savējiem doties pārgājienos vai atpūsties pie dabas.

DVĪŅI

Aktīvie, kustīgie un zinātkārie Dvīņi maijā būs uz garīgā pacēluma viļņa. Patiks būt uzmanības centrā, par visu būs savs viedoklis, uzzināsi noderīgu informāciju un gribēsi ar to dalīties. Stop! Izvērtē, ko gribi apspriest vai stāstīt citiem, lai tevi nesāk uzskatīt par pļāpu un baumotāju.

Lielisks laiks, lai iemācītos kaut ko jaunu, jo prāts atvērts zināšanām un intelekts augstā līmenī. Tava rosība tiks pamanīta, un kāds var saņemt vilinošu karjeras piedāvājumu. Apspriežot darba jautājumus, nekautrējies runāt par samaksu.

VĒZIS

Runājot par Vēža zīmi, astroloģijā pirmajā vietā tiek likta mājas un ģimenes tēma. Tikai šoreiz tas nav par tevi, jo maijā Vēžiem būs darba pilnas rokas un privātajai dzīvei atliks ļoti maz laika.

Algotā darba darītājiem ir iespējas izcelties ar interesantām idejām un tādējādi iegūt sev kādus bonusus – labāku atalgojumu, augstāku amatu, plusiņus tālākai virzībai nākotnē.

Biznesa cilvēkiem savukārt jauni kontakti un veiksmīgas darījumu sarunas. Ar šarmu un inteliģenci panāksi sev vēlamos rezultātus.

LAUVA

Daudz enerģijas, mērķtiecība un vēlme virzīties uz priekšu. Lauvas ir zvēru karaļi un viņiem svarīgs novērtējums, atzinība un uzslava – tad ir spars un vēlme sasniegt vairāk un parādīt savas spējas un talantus vēl labāk.

Šomēnes vajadzētu veikt „revīziju” sadarbības partneros – vai darbojies kopā ar cilvēkiem, kuri novērtē tavu veikumu un ir gatavi strādāt komandā.

Labs laiks dažādu lietišķo jautājumu risināšanai. Brīvo laiku pavadi kopā ar saviem mīļajiem. Mazliet jāuzspodrina attiecības un jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte.

JAUNAVA

„Darbs ir dzīves sāls!” skan Jaunavas zodiaka zīmes devīze. Šis mēnesis ir ļoti piemērots profesionālai izaugsmei un virzībai pa karjeras kāpnēm. Ja dzīve tādas iespējas nepiedāvā, tad ir vērts apsvērt ideju par privātu biznesu.

Varbūt labāk jutīsies, ja būsi pats sev priekšnieks un darba ritma noteicējs. Līdz ar pavasara ziedoni sirdī ieskanēsies romantiskas stīgas.

Brīvajiem ļaudīm iespēja iepazīties ar jauku cilvēku vai sajust uzšķiļamies dzirkstelīti attiecībās ar kādu senu paziņu. Ģimenes cilvēkiem vēlams sirsnīgs pasākums divvientulībā, kas „izsit” no rutīnas.

SVARI

Maijā priekšplānā izvirzīsies sadarbības tēma. Svaru zodiaka zīmei tā ir ļoti būtiska. Ja harmonija, miers un līdzsvars, tad darbi iet no rokas un privātajā dzīvē viss kārtībā. Ja strīdi un domstarpības, tad ap sirdi bēdīgi.

Pirmām kārtām darbā vai biznesā nepaļaujies uz citu solījumiem, bet visu pārbaudi pats. Ja atklājas, ka kāds runā puspatiesību vai sava slinkuma dēļ kaut ko nav izdarījis līdz galam, tad ar tādu cilvēku tev nav pa ceļam, jāturas pēc iespējas tālāk.

Ja kaut kas nav pa prātam privātajā dzīvē, tad palīdzēs atklāta saruna. Lielisks laiks jaunai pieredzei, kā arī mācībām.

SKORPIONS

Lietišķs, pragmatisks, ieturēts – tāds ir Skorpiona tēls un būtība. Maijs ir ļoti piemērots, lai nokārtotu dažādas darīšanas iestādēs, atrisinātu juridiska rakstura jautājumus, vestu sarunas bankās. Ir ļoti liela iespējamības, ka tu visu nokārtosi un sakārtosi tā, kā esi vēlējies.

Darbā vai biznesā veiksmes laiks.

Brīvajos brīžos saimniekosi mājās – remontēsi, uzlabosi mājokli, labiekārtosi teritoriju. Gribētos gan, lai mājinieki palīdz vairāk, bet uzspiest neko nevajag. Brīvajiem ļaudīm ilgas pēc pavasara romantikas un lakstīgalu balsīm ievziedos.

STRĒLNIEKS

Mācīties nekad nav par vēlu. Neatkarīgi no iepriekšējās izglītības, diplomu un gadu skaita. Strēlnieka zodiaka zīmes cilvēki dzīvo ar skatu nākotnē, viņu idejas steidz laikam pa priekšu, tāpēc nevienas zināšanas nebūs par skādi.

Vari paskatīt online kursu piedāvājumu vai ielūkoties nopietnāku mācību iestāžu mājas lapās.

Darbā daudz pienākumu un iespējamas neprognozējamas situācijas: priekšniecības vai pienākumu maiņa, biznesa partneru nesaprotama rīcība u.tml. Visprātīgāk – klusi nogaidīt līdz vēji norimst.

MEŽĀZIS

Kārtīgais un akurātais Mežāzis ir pārliecināts, ka katrs pavasaris sākas ar spodrības un mājokļa sakārtošanas darbiem. Īstais brīdis, lai plānotu remontu, saskaņotu iestādēs pārbūves darbus, nomainītu mēbeles, uzlabotu interjeru.

Brīvdienās labprāt rosīsies savā saimniecībā un iesaistīsi arī ģimeni. Vienīgi ar naudu apdomīgi – izpēti cenas un nemaksā meistariem „uz godavārda”. Svarīga arī attiecību tēma.

Ja esi ar kādu kopā, tad dienu steigā neaizmirsti par mīļiem uzmanības apliecinājumiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm labs laiks attiecību veidošanai.

ŪDENSVĪRS

Šajā mēnesī var rasties iespējas palielināt ienākumus. Ūdensvīra zodiaka zīmes pārstāvjiem ideju netrūkst. Dažas no tām var būt visai neparastas, taču vēlāk izrādās – noderīgas un ienesīgas.

Neatdod tāpat vien. Zināms jau, ka idejas ir visvērtīgākās, bet par tām reti kad vēlas maksāt. Visas jaunās ieceres un sadarbības variantus nostiprini juridiskos dokumentos. Mājās jāgādā par saskaņu un nebūtu vēlams uzsākt remontu vai būtiskus pārkārtojumus.

Labāk brīvajā laikā kopā ar saviem mīļajiem dodies izbraucienos un iepazīsti Latvijas skaistās vietas.

ZIVIS

Pozitīvas, sirsnīgas, mazliet sentimentālas noskaņas. Zivju zodiaka zīmes pārstāvjiem tīk romantikas apvīts, radošs un nesteidzīgs dzīves ritms. Darbā vai biznesā gan nāksies strādāt pēc pilnas programmas.

Iespējams jāķeras pie jauniem projektiem, jāapgūst jaunas tehnoloģiju iespējas, jāplāno, jāpārbauda un jāpastrādā ilgāk nekā paredzēts. Kas jādara, jādara. Galvenais, lai tevi neapbizo materiālajā ziņā.

Kad darbi paveikti, ļaujies pavasara burvībai, izbaudi jaukus brīžus ar mīļoto, bet, ja šobrīd esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu