Lebrons: "play-in" sistēmas autors būtu jāatlaiž no darba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" zvaigzne Lebrons Džeimss kritizējis līgas "play-in" izspēles sistēmu.

Pēdējā laikā pašreizējā NBA čempionvienība nav rādījusi savu labāko sniegumu un pastāv iespēja, ka "Lakers" komandai būs jāpiedalās "play-in" turnīrā.

Pēc spēles ar Toronto "Raptors" Džeimss sarunā ar žurnālistiem par jauno formātu izteicās šādi: "To, kurš izdomāja šo turnīru, ir jāatlaiž no darba."

"Vēlos būt vesels. Man jāizdara viss, lai mana potīte būtu tāda pati kā pirms savainojuma gūšanas. Jābūt gudram. Nav svarīgi, kurā vietā atrodamies regulārās sezonas noslēgumā, ja neesmu 100% vesels vai tuvu tam," ESPN citēts Džeimss. 

Iepriekš līgas jaunievedumu ("play-in" turnīru) kritizēja arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" kluba īpašnieks Marks Kjūbans un viņa komandas biedrs Luka Dončičs.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Lakers" ar izcīnītām 37 uzvarām 65 spēlēs ieņem 5. vietu. "Play-in" turnīrā būs jāpiedalās komandām, kas regulārās sezonas izskaņā ieņems 7.-10. vietu. 

Šosezon pieredzējušais Džeimss, kurš tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajiem basketbolistiem, vidēji spēlē izcēlies ar gūtiem 25 punktiem, 7,9 atlēkušajām bumbām un 7,8 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu