Pāvels Globa nosauc piecas Zodiaka zīmes, kurām jūnijs būs gada veiksmīgākais mēnesis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Astrologs Pāvela Globa prognozē, ka piecu Zodiaka zīmju pārstāvji pavasara pēdējā mēnesī spēs gūt maksimālus panākumus. Kas ir šie laimīgie? Par to vēsta portāls "Okulys".

Auns

Īpaši veiksmīgs, pēc astrologa domām, maijs būs Auniem. Viņiem būs ārkārtīgi paveicies ne tikai biznesa sfērā, bet arī personiskajās attiecībās. Pāvels Globa iesaka Aunam vienkārši aktīvi strādāt.

Vērsis

Vērsis būs ļoti azartisks, kas ļaus viņiem ievērojami uzlabot attiecības gan ar ģimenes locekļiem, gan kolēģiem. Šiem cilvēkiem daudzsološi projekti ir gaidāmi maija vidū.

Lauva

Lauvas varēs gūt maksimālus panākumus darbā, taču no tā var ciest attiecības ar mīļoto cilvēku. Ja jūs nevarat atrast līdzsvaru, jums būs jāizvēlas starp biznesa uzvarām un sirdsmieru ģimenē, brīdina astrologs.

Mežāzis

Karjeras izaugsme maijā, pēc Pāvela Globas teiktā, ir iespējama Mežāžiem. Tas jo īpaši attiecas uz tiem zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar radošām profesijām. Svarīgs komandējums gaidāms maija beigās.

Zivis

Zivis maijā varēs atrisināt savas finansiālās problēmas. Patīkami notikumi šiem cilvēkiem, visticamāk, gaidāmi mīlas frontē. Tā var būt pāreja uz jaunu attiecību līmeni vai vienkārši ilgi gaidītās harmonijas sasniegšana.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu