Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ "Orgasmam seko asaras." Karīna Račko par gaidāmo sesto erotisko romānu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Karīnas Račko privātais arhīvs

Pašmāju populārā rakstniece Karīna Račko nupat pabeigusi darbu pie savas jaunākās grāmatas – sestā romantiski erotiskā romāna. Šis stāsts būšot vēl seksuāli atklātāks un emocionāli niansētāks nekā iepriekšējie, sarunā ar "Apollo.lv" atklāj rakstniece.

"Esmu aprakstījusi visai nežēlīgu attiecību spēli – seksuāli ārkārtīgi intensīvu un kaislīgu, taču emocionāli postošu," stāsta Karīna Račko. "Galvenā varone dod krietni vairāk, nekā saņem pretī. Orgasmam seko asaras nebeidzamā ciklā, no kura viņa nespēj izkļūt.

Caur seksa un pārdzīvojumu līkločiem meklēju atbildi uz jautājumu: kas ir mīlestība, un kas – tikai patēriņš?"

Karīna Račko, kas šonedēļ arī viesojās "YouTube" kanāla provokatīvajā Dž. Dž. Džilindžera raidījumā "Dž. Spot", atklāj, ka savu fantāziju arvien vairāk un apzinātāk sākusi apvienot ar iespaidiem un impulsiem, kas radušies no reālajā dzīvē novērotā un uzklausītā: "Mani ļoti iedvesmo cilvēki un sarunas. Esmu sapratusi, ka lielākā daļa sieviešu pašas ir izgājušas cauri atkarīgām attiecībām, kurās robeža starp kaisli un apmātību ir ļoti izplūdusi. Tā ir elle, un faktiski par to es esmu uzrakstījusi sestajā grāmatā – par mīlestības tumsas pusi, par pašiznīcināšanos, pagrimumu, par sievietes sajūtu elli."

Plānots, ka Račko sestā grāmata pie lasītājiem nonāks septembrī. Vasaras gaitā viņa sola atklāt romāna nosaukumu un sižeta vadlīniju, kā arī publicēt intriģējošu video reklāmas rullīti.

"Rakstīšanas procesā man arvien vieglāk izdodas pabīdīt malā savus personīgos morāles uzstādījumus, lai varētu rakstīt brīvi arī par sev nepieņemamo. Balts papīrs nenosaka nekādas robežas, un to ir vērtīgi izmantot. Cilvēki mēdz attiecības veidot zemiski, un par to ir svarīgi neliekuļot," sarunā ar "Apollo.lv" teic rakstniece.

Zobārstes Karīnas Račko iepriekšējās grāmatas tikušas pārdotas vairāk nekā 50 000 eksemplāros, gūstot Latvijas mērogam neraksturīgus panākumus. Pēdējais viņas sarakstītais bestsellers "Netīrā" iznāca 2020. gada septembrī un, tāpat kā iepriekšējie, iekaroja pieprasītāko grāmatu topu virsotnes.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu