Kā universitātes laikā uzplauka Keitas Midltones un prinča Viljama mīlestība? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Viljams un Keita Midltone.
Princis Viljams un Keita Midltone. Foto: via REUTERS/Scanpix

2001. gadā Keita Midltone un princis Viljams kā studenti satikās Sv. Endrjūsas universitātē. Nu viņu bijusī klasesbiedrene pastāstīja, kā mācību laikā attīstījās viņu attiecības. 

Bijusī Kembridžas hercoga klasesbiedrene Laura Varšauere medijiem pastāstīja, ka uzreiz pamanījusi jūtu ķīmiju, kas radusies starp topošajiem laulātajiem.

"Ikreiz, kad Keita Midltone bija telpā, princis Viljams pievērsa viņai uzmanību. Kad mēs pusdienojām ēdamzālē un viņi sarunājās, bija pārsteidzoši redzēt, cik dabiska ir viņu komunikācija, cik daudz viņiem ir kopīgu interešu," sacīja Varšauere.

Otrajā mācību gadā Midltone un princis Viljams kļuva par kaimiņiem. Viņi dzīvoja četru guļamistabu dzīvoklī kopā ar diviem citiem draugiem.

2010. gada intervijā pāris, kas nesen svinēja savu kāzu 10. gadadienu, pastāstīja par savu attiecību sākumu.

"Es vienmēr nosarku, kad satiku tevi, un pat mēģināju aizbēgt, jo jutos ļoti kautrīga tevi satiekot. Mums vajadzēja nedaudz laika, lai iepazītos, bet mēs jau no paša sākuma kļuvām par ļoti tuviem draugiem," sacīja Midltone.

Princis Viljams piebilda, ka viņi pārcēlās uz dzīvokli kopā ar citu pāri vēl būdami draugu statusā, bet arvien vairāk sākuši satikties un tas novedis pie mīlestības uzplaukuma.

2010. gadā viņi paziņoja par saderināšanos un 2011. gadā apprecējās. Tagad 39 gadus vecā Kembridžas hercogiene un viņas 38 gadus vecais vīrs audzina trīs bērnus: septiņus gadus veco princi Džordžu, sešus gadus veco princesi Šarloti un trīs gadus veco princi Luisu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu