VIDEO ⟩ Svešs vīrietis cenšas koķetēt ar pusaudzi, kamēr viņa sevi filmē tiešraidē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nevienai personai nevajadzētu pārkāpt sveša cilvēka personisko telpu. It īpaši tad, ja uzrunātais svešinieks ar ķermeņa valodu un balss toni norāda, ka ir nobijies un nevēlas turpināt sarunu. Vietnē "TikTok" plašu popularitāti ir guvis kādas jaunas meitenes stāsts, ar kuru uzstājīgi centās iepazīties kāds vīrietis, kamēr viņa sevi filmēja tiešraidē.

18 gadus vecās meitenes video, kur ar viņu flirtē vecāks vīrietis ātri vien kļuva populāri. Ļoti daudz cilvēku, it īpaši sievietes metās komentēt video un izrādīt savu atbalstu jaunietei.

Vīrietis centās uzsākt sarunu ar jaunieti mirklī, kad viņa runāja ar saviem sekotājiem tiešraidē. Meitene turpināja tiešraidi un svešinieka centieni iepazīties tika iemūžināti, vīrietis atstājās no jaunās sievietes mirklī, kad viņa paziņoja, ka "ir tiešraidē".

Sākotnēji pusaudze ievietoja divus videoklipus vietnē "TikTok", kur redzama viņa un dzirdama saruna ar svešo vīrieti.

@maassassin_

Scariest night of my life so far. #fyp #kidnapping #stranger #creepy #april24 #scary #staysafe #foryou #man #help

♬ original sound - That's Mrs, Whitethorn to you
@maassassin_

I never expected this to happen to me in the middle of a hotel courtyard. #help #man #foryou #staysafe #scary #april24 #creepy #stranger #kidnapping

♬ original sound - That's Mrs, Whitethorn to you

Pēc tam viņa publicēja video par to, kā viņa jūtās pēc piedzīvotā - meitene norādīja, ka vīrietis bijis stipri vecāks par viņu, viņam varējis būt ap 30 gadiem.

@maassassin_

update! #stranger #creepy #april24 #scary #foryou #staysafe

♬ original sound - That's Mrs, Whitethorn to you

Par laimi, viss beidzās labi, un studentes draugs pat no attāluma pārliecinājās, vai viņai viss ir kārtībā.

Turklāt studente par šo neērto satikšanos pastāstīja viesnīcas reģistratūrā, kur mitinājās un kuras pagalmā tas notika. Viesnīcas personāls apsolīja, ka viņi pārrunās ar vīrieti viņa uzvedību.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu