Veselības ministrija informē par jaunākajām aktualitātēm saistībā ar Covid-19 vakcīnām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča atbild uz žurnālistu jautājumiem Ķīpsalas izstāžu centrā, kurā atvērts masveida vakcinācijas centrs, kur vakcīnu pret Covid-19 saņem prioritārās grupas - seniori virs 70 gadiem un iedzīvotāji ar hroniskām saslimšanām.
Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča atbild uz žurnālistu jautājumiem Ķīpsalas izstāžu centrā, kurā atvērts masveida vakcinācijas centrs, kur vakcīnu pret Covid-19 saņem prioritārās grupas - seniori virs 70 gadiem un iedzīvotāji ar hroniskām saslimšanām. Foto: Edijs Pālens/LETA

Veselības ministrija (VM) šodien plkst.13.30 rīkos attālinātu preses konferenci, lai informētu sabiedrību par aktualitātēm saistībā ar vakcinēšanu pret Covid-19. 

Nacionālā veselības dienesta (NVD) Vakcinācijas projekta nodaļas preses konferencē tiks stāstīts par vakcinācijas gaitu aizvadītajā nedēļā, par ieceri no šonedēļ sākt vakcinēt 16 un 17 gadus vecus jauniešus, par senioru vakcināciju, kā arī citiem aktuāliem jautājumiem.

Ar aktualitātēm iepazīstinās un uz žurnālistu jautājumiem atbildēs veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP), Vakcinācijas projekta nodaļas vadītāja Eva Juhņēviča un AS "Veselības centru apvienība" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Kā ziņots, saskaņā ar NVD datiem, jau šīs nedēļas pirmajās sešās dienās pret Covid-19 bija sapotēti vizmas 87 400 cilvēku, kas ir vairāk nekā jebkurā citā pilnā nedēļā iepriekš. Piemēram, iepriekšējā nedēļā no pirmdienas līdz pat svētdienai kopumā tika sapotēti 81 437 cilvēki, bet vēl nedēļu pirms tam - 60 612 cilvēki. Kopš aprīļa sākuma katru nedēļu pret Covid-19 tiek sapotēts arvien lielāks skaits cilvēku.

LETA jau ziņoja, ka no šodienas plānots sākt arī 16 un 17 gadus vecu pusaudžu vakcinēšanu pret Covid-19 vienotajā kārtībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu