Māra Sleja atklāj, kā iepazinusies ar savu vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Atraktīvā modele, TV un radio personība Māra Sleja, viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" aklāti par attiecībām, iepazīšanos ar vīru Mārtiņu un to, kā noturēt dzirksti attiecībās.

Enerģiskās modeles, TV sejas un radio balss Māras Slejas vārds komentārus neprasa – viņa allaž izcēlusies ar drosmi runāt to, ko domā. Turklāt izvēloties atklātu un tiešu valodu.

Taču viņas dzīves biedrs Mārtiņš, kurš aizraujas ar ekstrēmo sportu, starmešu gaismā un sabiedrības uzmanības centrā gozējas krietni retāk. Iespējams, tieši tāpēc viens no "google" meklētākajiem vārdiem saistībā ar Māru Sleju – ir viņas vīrs.

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", tā vadītajās vēlējās zināt ko vairāk par pāra iepazīšanos. Izrādās, pirms uzsāka ciešākas attiecības, abi jau bijuši pazīstami iepriekš.

Tiesa gan Māra, gan Mārtiņš, lai arī abi viens otru ievērojuši, tolaik bijuši jau attiecībās ar citiem partneriem. Tomēr liktenis bija lēmis, ka abiem ir jābūt kopā. Vaicāta, kurš no abiem spēra pirmo soli, Māra lakoniski saka: "Tur nebija variantu. Tas bija abpusēji!"

Kādas ir Māras atziņas par pāru attiecībām, seksu un kādu padomu viņa sniedz, lai noturētu dzirksti attiecībās, uzzini video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu