"Īsta emociju viesuļvētra!" Pēc desmit mēnešu kopā būšanas skandalozā Voločkova paziņo par šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā balerīna Anastasija Voločkova nesen publiski paziņoja par savām jaunajām attiecībām ar kādu vīrieti vārdā Oļegs, taču tikai pēc desmit mēnešu kopā būšanas balerīna paziņojusi par šķiršanos. 

Pēc Voločkovas teiktā, grūts periods viņu attiecībās sācies jau sen. Desmit mēnešu kopā būšanas laikā abi vairākkārt sastrīdējušies.

"Cilvēkiem satiekoties, jāpriecājas par katru kopā pavadīto brīdi. Šo desmit mēnešu laikā mēs šķīrāmies un sagājām atkal kopā, lamājāmies un salabām. Īsta emociju viesuļvētra! Jā, varbūt viss bija pārāk emocionāli, bet tas ir tas attiecību skaistums.

Kad attiecības ir vienmērīgas, mierīgas, tad dažreiz tādu nemaz nav. Mēs noteikti nekad neesam bijuši vienaldzīgi viens pret otru," sacīja Voločkova.

Balerīna atzīst, ka Oļegs bijis greizsirdīgs un karstgalvīgs. Kad Voločkovu vairs neapmierināja vairāki viņu attiecību aspekti, viņa nolēma šķirties.

"Mēs uzreiz vienojāmies ar Oļegu, ka mums ir atvērtas attiecības, kas balstītas uz uzticību. Mēs abi zinājām, ka mūsu attiecības nenovedīs pie kāzām. Man šķiet, ka Oļegam bija ērti atrasties blakus spēcīgai, patstāvīgai sievietei. Jā, viņš nav bagāts cilvēks, bet ne par to ir runa. Es biju ar viņu, jo jutos labi, bet izrādījās, ka ir pienācis laiks šķirties," sacīja balerīna.

Nesen abi devās atvaļinājumā uz Maldivu salām, kur arī nolēma attiecības izbeigt. 

"Mēs vienojāmies, ka saglabāsim draudzību, siltas atmiņas vienam par otru. Visi teica, ka es slēpju Oļegu no publicitātes. Es nevienu neslēpju, vienkārši Oļegs nav publiska persona, tas viss mums nebija vajadzīgs. Es domāju, ka, ja parādīšu pasaulei savu mīļoto, visi nomierināsies, bet nez kāpēc uzmanība, kas vērsta mums kļuva vēl lielāka," sacīja Voločkova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu