VIDEO ⟩ "Mēs no Hārtlija vēl neesam paņēmuši visu, ko varam..." Hokeja komentētājs Lotārs Zariņš par gaidāmo PČ (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" par Latvijas izlasi gaidāmajā pasaules čempionātā aprunājāmies ar hokeja komentētāju un "Hokeja Bloga" veidotāju Lotāru Zariņu.

Podkāsta pirmajā daļā gan nedaudz pārrunājām arī Teodora Bļugera gaitas Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kā arī Elvja Merzļikina un Rūdolfa Balcera atteikumus pārstāvēt Latvijas valstsvienību gaidāmajā čempionātā. Tāpat apspriedām, kurš tad no šiem spēlētājiem Latvijas izlasei pietrūks visvairāk.

Turpinājumā runājām par Latvijas izlases vārtsargu līniju, kā arī apspriedām, kuram no vārtu vīriem šis turnīrs būs svarīgāks - Jānim Kalniņam vai Matīsam Kivleniekam. Lotārs gan norāda, ka Kalniņš esot ļoti tuvu jaunam līgumam Krievijā...

Pēc tam runājām par šā Latvijas valstsvienības modeļa lielākajiem plusiem, pie kuriem Lotārs minēja tieši mūsu treneru kolektīvu. Tāpat ieskicējām arī būtiskākās problēmas, ar kurām izlase varētu sastapties.

Tāpat pārrunājām arī Boba Hārtlija nozīmīgumu un spēju motivēt izlasi. Lotārs gan uzskata, ka Latvijas hokejs no šādas raudzes speciālista vēl nav paņēmis pietiekami.

"Viņa [Hārtlija] faktors Latvijas hokejam ir ļoti nozīmīgs. Tomēr žēl, ka Latvijas hokejs no viņa ir diezgan maz guvis. Lai kā būtu, viņš ir "jāizžmiedz līdz pēdējai pilītei". Es domāju, ka mēs no Hārtlija vēl neesam paņēmuši visu, ko varam," sacīja komentētājs.

Nobeigumā nācām klajā ar savām prognozēm par gaidāmo čempionātu kopumā, lai gan jāatzīst, ka šis turnīrs varētu būt viens no visgrūtāk prognozējamajiem. 

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #21

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu