Eirovīzijas fani sociālajos tīklos vērtē Samantas Tīnas uzstāšanos (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna uz Eirovīzijas lielās skatuves Roterdamā
Samanta Tīna uz Eirovīzijas lielās skatuves Roterdamā Foto: EBU / Thomas Hanses

Ceturtdien, 20. maijā, dziedātāja Samanta Tīna pārstāvēs Latviju 65. starptautiskajā ''Eirovīzijas'' dziesmu konkursa pusfinālā Nīderlandes pilsētā Roterdamā. Kas par Samantas veikumu sakāms sociālo tīklu lietotājiem? Piedāvājam spilgtākās "tviterpērles"!

Uz Roterdamu Tīna un Latvijas delegācija devās 10. maijā. Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājumi uz ''Eirovīzijas'' lielās skatuves "Ahoy" arēnā dziedātājai sākās 11.maijā.

Tīna Latviju pārstāvēs ar dziesmu "The Moon Is Rising", kas stāsta par sievietes spēku un aicinājumu ikvienai pašai apzināties savu vērtību un skaistumu, nepakļaujoties sabiedrības standartiem un stereotipiem.

''Eirovīzijas'' dziesmu konkurss Roterdamā notiek skatītāju klātbūtnē. Skatītāju skaits samazināts par pusi no ierastā daudzuma un viņiem būs jāuzrāda apliecinājums par negatīvu Covid-19 testu. Nīderlandes valdība iepriekš paziņoja, ka Eirovīzija kļūs par daļu no projekta "Fieldlab", kurā tiek pētītas iespējas droši sarīkot pasākumus pandēmijas laikā.

65. starptautiskajā ''Eirovīzijas'' dziesmu konkursā Nīderlandes pilsētā Roterdamā piedalīsies 39 valstis. Fināls, kurā piedalīsies 26 dziesmas, notiks 22. maijā.

Latvijas pārstāve Samanta Tīna ar dziesmu "The Moon is Rising" uzstāsies otrajā pusfinālā ar 15. kārtas numuru.

Portāls "Apollo.lv" vaicājot, kādas ir sajūtas, nonākot uz "Eirovīzijas" lielās skatuves un tiekoties ar saviem ārvalstu kolēģiem, kas savā starpā sacenšas par uzvaru konkursā, Samanta teic, ka šajā atmosfērā jūtas ļoti labi.

"Dīvaini, bet es jūtos mierīga. Ir pagājuši jau divi mēģinājumi. Pirmais bija labs un otrais jau labāks. Vēl mums ir priekšā nedēļa. Jūtos labi, atpūtusies un drošās rokās," teic dziedātāja.

"Godīgi sakot, man ir grūti šobrīd spriest par konkurenci, jo es šeit neesmu braukusi ar kādu konkurēt. Jā, tas ir konkurss, jo "Eirovīzijas" oficiālajā nosaukumā tā tas ir minēts, bet es neesmu šeit braukusi, lai par kaut ko cīnītos un pierādītu sevi, ka esmu labāka vai sliktāka par citiem.

"Es braucu prezentēt savu valsti un man ir sajūta, ka es visus šos gadus esmu gatavojusies kā uz diplomdarba aizstāvēšanu – mācoties, strādājot un izkopjot sevi," sacīja Samanta Tīna. 

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu