FOTO ⟩ Kristiāna Balčus no mīļotā saņem saderināšanās gredzenu ar briljantu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristiānas Balčus un Alda Sāmīša kopīgais vaļasprieks ir motocikli.
Kristiānas Balčus un Alda Sāmīša kopīgais vaļasprieks ir motocikli. Foto: No privātā arhīva

Populārā čelliste Kristiāna Balčus un "Amerikas auto" direktors Aldis Sāmītis sarunā ar portālu "Apollo.lv" pastāsta par skaisto dzīves notikumu, ka abi ir saderinājušies. Kā mīlestības apliecinājumu Aldis Kristiānai pasniedzis gredzenu, ko rotā īsts briljants.

Kristiāna Balčus atklāj, ka lai arī ir laimīgi saderinājušies, kāzu datumu pāris vēl tikai izvēlēsies. "Darīsim kā gribēsim! Sākotnēji ir jāsaprot, kādas kāzas vēlamies, cik lielas svinības un cik daudz viesu aicināt. Vai varbūt vēlamies kāzas svinēt pavisam savādāk...orģināli un mums īpaši. Kā gribēsim un kā jutīsim, tā arī būs," sarunā ar "Apollo.lv" pastāsta mūziķe.

Kristiāna ir priecīga, ka bildinājums no Alda viņai bijis kā pārsteigums. "Zināju, ka kaut kad jau tas būs, bet tieši šajā laika posmā negaidīju. Pat nenojautu, ka viņš ilgāku laiku jau meklē īsto gredzenu. Es to ļoti vēlējos. Mirklī, kad Aldis man pasniedza lielas, skaistas rozes, viņš teica: "Tas vēl nav viss..." un izvilka sarkano kastīti ar gredzenu, kurā mirdzēja īsts briljants un jautāja: "Vai tu kļūsi par manu sievu?"

No negaidītā pārsteiguma tik ļoti apmulsu, ka kādu brīdi stāvēju sastingusi. Un tikai tad priekā iesaucos, apķēru viņu un teicu: "Jā! Jā, protams!"

Tas bija ļoti skaists mirklis. Abi esam ļoti laimīgi, ka esam kopā," par priecīgo dzīves notikumu "Apollo.lv" stāsta Kristiāna Balčus.

Kristiānas Balčus saderināšanās gredzenā mirdz īsts briljants.
Kristiānas Balčus saderināšanās gredzenā mirdz īsts briljants. Foto: No privātā arhīva

Čelliste un aktrise Kristiāna Balčus ir režisores Ditas Balčus un arhitekta Māra Balčus meita. Mūziķe ar uzņēmēju Aldi Sāmīti uzsāka romantiskas attiecības šā gada sākumā. Kristiāna par Aldi ir 29 gadus jaunāka.

Pārim jau aiz muguras ir arī citu attiecību pieredze. Aldim Sāmītim bijušas divas laulības, bet Kristiāna bija precējusies ar datorgrafiķi Mārtiņu Abiļevu, kas ir Austrumu cīņu speciālista Māra Abiļeva dēls. Kristiānas un Mārtiņa laulībā ir dzimis dēls.

Tāpat arī savulaik plaši tika atspoguļotas Kristiānas Balčus attiecības ar slaveno komponistu Juri Kulakovu. Abiem bija 28 gadu starpība.

Pie dzelzs rumaka stūres Kristiāna.
Pie dzelzs rumaka stūres Kristiāna. Foto: No privātā arhīva
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu