Pasaules lielāko vaigu īpašniece atklāj, ka vēlas veikt vēl vairākas plastiskās operācijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ukrainiete Anastasija Pokreščuka, kura pazīstama kā pasaulē lielāko vaigu īpašniece, atklāj, ka vēlas veikt vēl pāris plastiskās operācijas. 

Nesen vientē "Instagram" Anastasija Pokreščuka atbildēja uz sekotāju jautājumiem. Viens no ziņkārīgajiem sekotājiem jautāja, vai sieviete vēlas veikt dibena un krūšu palielināšanas operācijas.

"Daba man nav devusi lielas krūtis, tāpēc es vēlētos ievietot krūšu implantus un palielināt savas krūtis līdz D izmēram," sacīja Anastasija.

Sieviete piebilda, ka nevēlas veikt dibena implantu ievietošanas operāciju, taču jau ieplānojusi operāciju, kurā tauki tiek atsūkti no vēdera un ievietoti pēcpuses rajonā.

Nesen sieviete publicēja fotogrāfijas, kurās redzams, kā viņa izskatījās pirms ķirurģiskās iejaukšanās.

Fotogrāfijās redzams ne tikai tas, cik krasi mainījusies viņas sejas forma, bet arī sievietes zobi - zem zobu kronīšiem slēpjas novīlēti Anastasijas īstie zobi.

Anastasija gadā iztērē apmēram 1850 eiro sejas pārveidošanas procedūrām. Sieviete atklāja, ka tas viņai palīdz piesaistīt vīriešu uzmanību.

"Protams, man pievērš lielāku uzmanību, bet tas nav saistīts ar maniem vaigiem - tas ir tāpēc, ka esmu kļuvusi drošāka. Mana mamma domā, ka tas ir mazliet traki, bet ko viņa var darīt. Nekādu nožēlu, esmu apmierināta ar saviem vaigiem," sacīja Pokreščuka.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu