Zināms, kāda summa saziedota Rūdolfa Plēpja rehabilitācijai (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Plēpis
Rūdolfs Plēpis Foto: LETA

Latvijas Teātra darbinieku savienība (LTDS) aprīlī ar fonda "Rampa A" starpniecību vērsās pie sabiedrības ar lūgumu ziedot līdzekļus palīdzībai aktierim Rūdolfam Plēpim, lai veiktu redzes rehabilitāciju. Tagad pavēstīts, cik liela summa saziedota. 

Izdevumam "Kas Jauns?" fonda "Rampa A" valdes priekšsēdētāja Anna Klēvere atklāj, ka līdz šim saziedoti vairāk nekā 14 tūkstoši eiro.

"Ziedojums uz šo brīdi ir četrpadsmit tūkstoši un divi simti divpadsmit eiro. Visi šie līdzekļi tiks novirzīti Plēpja redzes rehabilitācijai. Ņemot vērā, ka šis konkrētais ziedojums ir mērķziedojums, tas nevar tikt izlietots kādām citām vajadzībām, kā vienīgi Rūdolfa Plēpja redzes rehabilitācijai.

Līdz ar to nauda nevar būt iztērēta ne dzīves apstākļu uzlabošanai, ne kādām citām vajadzībām, kuras nav saistītas ar konkrēto mērķi," sacīja Klēvere.

Plēpja meita Viktorija, kura uzņēmusies rūpes par tēvu, ir aizkustināta par sabiedrības atsaucību un atklāj, ka aktieriem tiekot veiktas dažnedažādākās procedūras, ar kuru palīdzību iespējams aktivizēt redzes nervu. Tāpat Viktorija izskata iespēju veikt acs nerva operāciju ārzemēs - Vācijā vai Maskavā. 

Jau vēstījām, ka aktieris Rūdolfs Plēpis 70. dzimšanas dienu sagaidīja bez acu gaismas.

"Ārsti apgalvo, ka miris redzes nervs. Un tāda procedūra vēl nav izgudrota, lai to aizstātu vai atjaunotu," pērn paskaidroja Viktorija Plēpe.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu