Bēdīgi slavenais krievu aktieris Jefremovs no ieslodzījuma vietas atgriezies mājās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihails Jefremovs
Mihails Jefremovs Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Bēdīgi slavenais krievu aktieris Mihails Jefremovs, kura izraisītajā auto avārijā Maskavā gāja bojā cilvēks, nu no ieslodzījuma vietas Belgorodā nogādāts mājās. 

2020. gada jūnijā Jefremova automašīna Maskavas centrā ietriecās furgonā, nogalinot tā vadītāju. Izmeklēšanas gaitā tika pierādīts, ka negadījuma brīdī aktieris bijis alkohola un narkotisko vielu ietekmē.

Tiesa Jefremovam piesprieda astoņus gadus vispārējā režīma kolonijā Belgorodā. 2020. gada 22. oktobrī apelācijas tiesa samazināja sodu līdz septiņiem gadiem un sešiem mēnešiem.

Neilgi pēc ieslodzījuma aktieris piekritis sadarboties izmeklēšanā un nodot policijai narkotiku tirgotājus. Liecinieku aizsardzības programmā viņam tiek nodrošināti īpaši nosacījumi.

"Mans kolēģis personīgi uzlika viņa kājai izsekošanas sprādzi. Kolēģis bija šokā, kad atpazina Jefremovu. Izrādās, ka aktieris Maskavā sniedz liecības narkotiku lietā. Kamēr notiek izmeklēšana, viņš drīkst atrasties Maskavā," sacīja policijas darbinieks.

Jefremovam pietuvinātais Vladimirs Misjurovs sacīja, ka aktiera draugi sūtījuši viņam vēstules uz koloniju, taču nu tās tiek sūtītas atpakaļ, jo aktieris ir atgriezies savās mājās Maskavā.

"Jefremovs jau sniedz liecības. Saskaņā ar man zināmo informāciju viņš uzturēsies Maskavā cik ilgi vien iespējams, varbūt pat visu sev piespriesto termiņu. Iespējams tiks atbrīvots pat pirms termiņa beigām," sacīja kāds anonīms avots.

Jefremovam ir atļauts iziet uz ielas, taču mākslinieks maskējas, lai netiktu atpazīts. Aktiera advokāti ir atteikušies komentēt šo informāciju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu