VIDEO ⟩ Samanta Tīna publisko "Eirovīzijas" rezerves priekšnesumu, ļaudis šo atzīst par labāku nekā Roterdamā redzēto (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Samanta Tīna, kas šogad "Eirovīzijā" pārstāvēja Latviju, sociālajos tīklos publiskojusi sākotnējo priekšnesuma versiju un paskaidro, kādēļ pēdējā brīdī nolēmusi to mainīt.

Tīna vietnē "Instagram" publiskojusi priekšnesuma video dziesmai "The Moon is Rising", atklājot, ka šis bijis rezerves variants, ja viņa konkursā tomēr nepiedalītos klātienē Roterdamā. 

"Šis gads bija kas pavisam nebijis visiem - ņemot vērā šā brīža situāciju, katrai valstij bija jānosūta savs iepriekš sagatavots, nofilmēts back up video, ja nu kāda delegācija uz skatuves tomēr nevarēs uzstāties pandēmijas dēļ.

Šis video sagatavots un filmēts Latvijā!

Jā, šis brīnumskaistais tērps sākotnēji bija domāts lielajai "Eirovīzijas" skatuvei, taču pēc mēģinājumiem nācās pieņemt lēmumu par citu tērpu, lai cik šis tērps ir vienreizējs, taču es šajā ampluā nezin kāpēc jutos kareivīgi, pat mazlietiņ agresīvi, kas negāja kopā ar dziesmas sievišķīgo vēstījumu.

Man ir ļoti svarīga iekšējā sajūta, lai arī cik ļoti skaistais tērps vilinātu! Paldies Kašeram, kurš mani saprata, pieņēma un profesionāli tika galā atkal!" pie video raksta Tīna.

Ļaudis komentāros teju visi kā viens atzina - šī versija esot krietni labāka par Roterdamā redzēto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Jau vēstījām, ka 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvaras laurus plūca Itālijas pārstāvji "Måneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni".

Latvija finālam nekvalificējās, savā pusfinālā paliekot pēdējā vietā.

Video: Samantas Tīnas priekšnesums Eirovīzijas otrajā pusfinālā

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu