Dziedošās dvīnes teju vienlaikus kļūst par māmiņām (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ar dažu dienu starpību par māmiņām kļuvušas dziedošās dvīnes Anastasija un Jekaterina Drozdovičas kļuvušas par māmiņām.

Kā zināms, Anastasija ir precējusies ar hokeja vārtsargu Kristeru Gudļevski, bet Jekaterina - ar hokejistu Edgaru Dīķi.

Kā atklāj māsas, Katerina 2. maijā kļuva par māmiņu meitai Melisai Klērai, bet Ana - puikam vārdā Leonels, kurš pasaulē nāca 7. maijā. 

2019. gada nogalē dvīnes sarunā ar TVNET atklāti pastāstīja par savām attiecībām ar sportistiem. 

"Attiecības ļoti ietekmē mūsu karjeru! Atgriežoties pie pirmā jautājuma, mūsu attiecības, kam sekoja laulības, bija viens no iemesliem, kāpēc bijām nozudušas no aprites.

Kad prioritāte ir ģimene un tu burtiski ceļo tai līdzi, tad ir grūti saglabāt darba ritmu, it īpaši, ņemot vērā, ka ceļojam uz dažādām valstīm, atsevišķi viena no otras un fiziski nevarējām turpināt kopīgu darbu.

Mēs gan ļoti cenšamies, bet vēl tikai mācāmies atrast balansu starp ģimenes dzīvi un dziedātāju karjerām.

Hokeja sezonas laikā ceļojam šurpu turpu, bet cenšamies saskaņot savus grafikus, lai kādu laika posmu varētu vienlaicīgi atrasties Latvijā un kopā strādāt pie dziesmām un priekšnesumiem.

Tas ne vienmēr ir viegli, pareizāk sakot, vienmēr ir sarežģīti - gan pārslēgties atpakaļ uz darba režīmu, gan tīri organizatoriski visu ieplānot uz to mēnesi, kad varam strādāt kopā.

Toties visa vasara pieder mums! Hokeja sezonā ir pārtraukums, visi atgriežamies mājās un varam gan pilnvērtīgi strādāt, gan būt visi kopā."

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu