Otrdienas horoskops: 1. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 1. jūnijam.

AUNS

Derētu kādu brīdi pabūtu vienatnē un sakārtot domas, tādējādi radīsies interesantas idejas un jauni plāni. Augstā līmenī darbosies intuīcija un tu labi orientēsieties situācijās un cilvēku nodomos.

VĒRSIS

Laiks peļņai un profesionāliem sasniegumiem. Mērķtiecība un neatlaidība dos rezultātus. Tiesa, jāuzmanās no neapdomības un sasteigtiem lēmumiem – pirms darīt ko radikālu, apdomā.

DVĪŅI

Dzīve var piedāvāt jaunus izaicinājumus – esi gatavs pieņemt kādu interesantu priekšlikumu profesionālajā jomā. Nešaubieties un nesvārsties. Drošajiem pieder pasaule!

VĒZIS

Veikli risināsi sarunas un darbā panāksi vēlamo rezultātu. Tikai paļaujies pats uz sevi nevis citiem, jo kā zināms: solīts makā nekrīt. Vakarā izej garākā pastaigā izvēdināt galvu.

LAUVA

Tev ir līdera talants un šodien iedvesmosi kolēģus strādāt raitāk. Ja darbs ar tehnoloģiskām ierīcēm, tad ievēro instrukcijas. Un arī pārbaudi vai visi saņēmuši svarīgo informāciju čatos vai e-pastos.

JAUNAVA

Kopā darbi veicas raitāk. Kaut arī tev patīk pieskatīt procesus, šodien būtu vēlams deleģēt daļu pienākumu citiem. Vakarā lieliska atpūta, noskatoties kāda kultūras pasākuma ierakstu.

SVARI

Profesionālie pienākumi nekur nezūd, taču šodien svarīgas attiecības ģimenē. Gādā par saskaņu un no sirds izrunājies. Uzklausi un atbalsti savas atvasītes.

SKORPIONS

Tu esi precīzs cilvēks un vēlies no citiem sagaidīt to pašu. Diemžēl šodien iespējami dažādi pārpratumi un mazītiņš haosiņš, kurā iesaistīti kolēģi vai biznesa partneri.

STRĒLNIEKS

Straujajā dienu ritmā diezgan grūti būs sadalīt laiku starp darbu un mājām. Neuzņemies pārāk daudz, bet dali pienākumus vienmērīgi ar kolēģiem vai ģimenes locekļiem.

MEŽĀZIS

Tava stiprā puse ir lietišķu jautājumu kārtošana un ar to tad arī vajadzētu nodarboties. Privātajā dzīvē nemierīgi. Ja risināmi kādi jautājumi, nedari to sarakstē, bet sazvanies vai satiecies.

ŪDENSVĪRS

Darbs prasīs spēku un enerģiju, un uz taviem pleciem gulsies nopietna atbildība. Neuzņemies pārāk daudz, lai arī citi kaut ko padara. Mājās jāgādā par saticību.

ZIVIS

Naudas lietās esi ļoti apdomīgs. Dodoties iepirkties, rūpīgi izsver, kas šobrīd patiešām nepieciešams un lieki netērējies. Tāpat arī nav piemērots laiks sarunām ar bankām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu