Noslēdzies Krievijas šovs "Vecpuisis". Kura daiļava iekaroja repera Timati sirdi?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen noslēdzās Krievijas šovs "Vecpuisis", kurā repera Timati sirdi centās iekarot sievietes no visas pasaules. Par repera izredzēto kļuva modele no Spānijas Jekaterina Safarova. 

Timati sacīja, ka projekta gaitā viņš jau zināja, kura būs šova uzvarētāja. Tomēr šova noteikumi ir tādi, ka intriga jāsaglabā līdz pašām beigām. Pēc pēdējās izvēles Timati skaidroja, kāpēc izvēlējies tieši Jekaterinu Safarovu.

"Jekaterina saka tieši to, ko domā, dara to, ko jūt, dzīvo šeit un tagad.

Es nekad neesmu ļāvis sev izteikties par kādu no sievietēm negatīvi ne projekta laikā, ne ārpus tā," sacīja reperis.

Visvairāk viņu izraudzītajā pievilcis "drāmas bagāžas" trūkums, jo tādas sievietes kā Jekaterina zinot, kā sagremot un atlaist pagātni, izbaudot to, kas ir tagad.

"Daudzi raksta par "Eiropas mentalitāti", bet jūs varat pārcelties no drūmas, emocionāli smagas vietas, pārģērbties, mainīt draugus un matu sakārtojumu, bet dzīvē jūs paliksiet drūms un noskumis," sacīja Timati.

"Tu esi dzīvespriecīga, skaista, ļoti gudra un tajā pašā laikā sieviete ar ļoti spēcīgu iekšējo kodolu. Man ar tevi ir ļoti paveicies," piebilda reperis.

Pati Jekaterina jau šova sākumā esot zinājusi, ka reperis izvēlēsies tieši viņu.

"Es biju par 80% pārliecināta, ka viņš izvēlēsies mani. Es nemaz nebiju greizsirdīga un vispār manā situācijā nebija par ko būt greizsirdīgai. Mūsu attiecības ar Timati attīstījās arī ārpus projekta.

Es visu sapratu brīdī, kad palikām vienatnē bez kamerām. Es sapratu, ka nevienam ar viņu nav tādas pašas attiecības, kādas ir man," sacīja modele.

"Es vienkārši dievinu viņa ģimeni! Viņam ir ļoti forša un gudra mamma, man patīk ar viņu pļāpāt par visādām tēmām. Skaista sieviete. Brālis Artjoms ir ļoti gaišs, laipns, silts.

Timura meita Alisa ir ļoti mīļa un gudra. Kopumā Timura ģimene ir brīnišķīgi cilvēki, viņi mani vienmēr sagaida ar siltumu, un man ar to ir ļoti paveicies," sacīja Jekaterina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu