Agate Muceniece netic pilnvērtīgām attiecībām ar nabadzīgu vīrieti (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / agataagata

32 gadus vecā aktrise, raidījumu vadītāja un divu bērnu māte Agate Muceniece pēc laulības šķiršanas kļuvusi par vienu no iekārojamākajām Krievijas šovbiznesa līgavām. Aktrise viesojoties raidījumā “Дерзкая готовка”, atklāj detaļas par plāniem karjerā un attiecībās. 

Sarunā ar raidījuma “Дерзкая готовка” vadītāju Ļaisanu Utjaševu Agate atklāj, ka nevēlas sevi "izmānīt sīknaudā". 

”Lai vai kā meitenes nestāstītu, ka galvenais ir mīlestība. Paradīze būdā – tās ir muļķības, nekas neizdosies. Pirmkārt, vīrietim būs nekomfortabli, visam tam vīrietim, kuru es izvēlētos. Es darītu visu, lai mans mīļotais sāktu normāli pelnīt,” atklāj Muceniece.

Intervijas laikā runājot par Agatas dzīvi šobrīd un viņas darbu, aktrise atklāj, ka atlaujas sevi palutināt ar ceļojumu Maldivu salās un neslēpj, ka vienā iepirkšanās reizē iztērē aptuveni 10 tūkstošus rubļu.

Aicinot sastādīt aktrises ideālā vīrieša portretu, Agate atbild: ”Man nav konkrēta tipāža, kas man patiktu. Viens jau bija līdzīgs tēvam. Receptes nav. Visu nosaka īstais moments – ”dzirkstele” aizdegas vai tomēr – nē."

Aktrise atklāti paziņo, ka spētu piedot arī bijušajam, jo uzskata, ka ikviens ir pelnījis iespēju pierādīt sevi, ja cilvēki tam neticēs, pasaule aizies bojā. Agate neslēpj, ka pret bijušo vīru ir saglabājusies neliela daļa no siltajām jūtām.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu