Laimīgi kopā! Dženiferas Lopesas un Bena Afleka starpā uzplaukusi mīlestība (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Pēc tam, kad Dženifera Lopesa atsauca saderināšanos ar bijušo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu, dziedātāja vairākkārt manīta kopā ar aktieri Benu Afleku. Spriežot pēc ārvalstu mediju vēstītā, abu starpā atkal uzplaukusi mīlestība.

Runas, ka Lopesa un Afleks ir atjaunojuši savas attiecības, izskanēja šā gada aprīlī.

Abi esot pavadījuši romantisku laiku divatā Lopesas villā Maiami, un nu paparaci izdevies iemūžināt abus mīlniekus, dodoties romantiskās vakariņās uz kādu restorānu Holivudā. Fotogrāfijās redzams, ka abi ir cieši apskāvuši viens otru, un Lopesa mīļi noliek galvu uz Afleka pleca.

Slavenību tabloīds "E!", atsaucoties uz anonīmu avotu, vēsta, ka pāris plāno kopīgu nākotni. Ņemot vērā abu slavenību aizņemtību, attiecībās tiek ieliktas pūles, lai pielāgotos viens otram un spētu ieplānot kopīgus atpūtas brīžus.

Kā zināms, 2002. gadā Lopesa un Afleks saderinājās, taču 2004. gadā tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

2005. gadā Afleks apprecējās ar aktrisi Dženiferu Gārneri, taču abu laulība izjuka 2018. gadā.

Savukārt Lopesai aiz muguras ir jau veselas trīs laulības: no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem Maksimiliānam un Emmei.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu