Borisa Džonsona sievas kāzu kleita izmaksājusi vien 50 eiro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kā zināms, Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons Vestminsteras katedrālē salaulājies ar dzīvesbiedri Keriju Simondsu. Kāzas līdz pēdējam brīdim tika turētas noslēpumā, tomēr nu zināms, kāda bijusi Lielbritānijas premjera sievas līgavas kleita!

"Nelielā" laulību ceremonija Vestminsteras katedrālē notika sestdienas (29. maija) agrā pēcpusdienā. 

Kāzu kleitu pēc pasūtījuma izgatavojis grieķu dizainers Christos Costarellos, un tā maksā apmēram 3500 eiro.

Kleita ir izgatavots no daudzslāņaina, plāna ziloņkaula krāsas tilla, kas dekorēts ar tradicionāliem grieķu rakstiem un mežģīņu aplikācijām. Līgavas kleita kopā ar puķu vainagu rada skaistu boho romantiku. 

Tomēr līgavas kleita nav Džonsones kundzes skapī -  viņa to uz dienu bija noīrējusi par 50 eiro no tērpu īres punkta "MyWardrobeHQ", raksta dailymail.co.uk. 

Foto: Ekrānuzņēmums


Džonsons ir pirmais Lielbritānijas premjers, kas pēdējo nepilnu 200 gadu laikā apprecējies, esot amatā. Tā ir 56 gadus vecā Džonsona trešā laulība. Romas katoļu baznīca pieļauj šķirteņu laulāšanu, ja iepriekšējās laulības slēgtas citās konfesijās.

Džonsona un Simondsas attiecības pirmoreiz nonāca atklātībā 2019.gada sākumā. 2020.gada februārī viņi atklāja, ka ir saderinājušies un gaida mazuli. Pāra dēls Vilfreds piedzima pagājušā gada aprīlī.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu