"Kā ar cilvēkiem? Viņi ir vāji." Ļera Kudrjavceva atklāti par nodevību un cilvēku vājībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas televīzijas zvaigzne Ļera Kudrjavceva dalījusies savās atklāsmēs par nodevību un svarīgo atbalstu grūtos brīžos.

Ļera Kudrjavceva savā "Instagram" profilā publicēja fotogrāfiju ar ziediem, kurai tika pievienots atklāts teksts par nodevību un cilvēku vājībām.

"Reiz bija meitene, skaista un laipna, inteliģenta un stalta. Viņa strādāja, mīlēja, dzīvoja, bija draudzīga. Pēkšņi zibens spēriens no zila gaisa, provizoriska diagnoze: vēzis (es nenorādīšu, kurš no vēža paveidiem). Protams, viņa ir panikā, histērijā, asarās.

Tas ir viss, dzīve ir beigusies, vairs nav laika dzīvot (bailes, sāpes, izmisums). Ko darīt? Kam pateikt? Kur skriet?" rakstīja Kudrjavceva.

TV personība atsaucās uz nesenu gadījumu, kurā diagnoze tika uzstādīta kādai viņas draudzenei. Sieviete, kuras vārds faniem palika noslēpums, meklēja patvērumu pie tiem, kuriem, pēc viņas domām, varēja uzticēties. Pārbijusies un apjukusi, viņa vērsās pie sava drauga, lai saņemtu atbalstu. Neviena cita nebija - viņai nav vecāku.

Testa rezultātu gaidīšana prasīja trīs nedēļas. Šajā laikā meitenes dzīve dramatiski mainījās. No mīļajiem viņa saņēma nevis empātiju un palīdzību, bet vien spļāvienu sejā.

"Viņas draugs pēkšņi pārstāja zvanīt, draugs par diagnozi ziņoja viņas priekšniekiem, bet kādu dienu viņa tika atlaista veselības apsvērumu dēļ. Jauni testi būs pēc trim nedēļām! Nav fatālas diagnozes! Ir problēma, bet viss ir izārstējams. Mīļā, es atceros tavas asaras, es atceros savas asaras (par kurām tu nezināji), galvenais, ka tu esi vesela. Un tauta? Un kā ar cilvēkiem? Viņi ir vāji," secināja Kudrjavceva.

Komentētāji atzina, ka paši piedzīvojuši līdzīgas situācijas, kā arī steidza paust Kudrjavcevas draudzenei savu atbalstu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu