Mičerevskis piekritis uz laiku uzņemties Saeimas deputāta amata pienākumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis ir vērsies Saeimas Prezidijā, norādot, ka piekrīt uzņemties 13. Saeimas deputāta amata pienākumus uz laiku, kamēr iekšlietu ministres pienākumus pilda Marija Golubeva (AP). Mičerevskis jau iepriekš sacīja, ka ja viņam tagad tiks piedāvāts Saeimas deputāta mandāts, viņš to pieņems, jo uzskata to par savu pienākumu.

Jaunievēlētā iekšlietu ministre Saeimas deputātes mandātu solījusi nolikt pēc "Attīstībai/Par!" (AP) Saeimas frakcijas jaunas vadības ievēlēšanas, un tad Saeimas deputāta "mīkstais" mandāts pienāksies Mičerevskim, kurš gan vēl pērn no mandāta Saeimā atteicās.

Mičerevskis jau iepriekš aģentūrai LETA sacīja, ka ja viņam tagad tiks piedāvāts Saeimas deputāta mandāts, viņš to pieņems, jo uzskata to par savu pienākumu. Politiķis iepriekš teica, kad ministra amats tika piedāvāts Saeimas deputātam Danielam Pavļutam (AP), viņš esot atteicies no iespējas strādāt Saeimā, jo negribējis traucēt sliktas veselības ministres nomaiņu.

Politiķis atzina, ka būtu gatavs strādāt arī vienā frakcijā ar viņa atstātās partijas "Latvijas attīstībai" biedriem, bet, ja viņš strādās kā ārpus frakciju deputāts, tad svarīgos lēmumos atbalstīs koalīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu