Elīna Didrihsone ar vīru devusies jau nākamajā ceļojumā - šoreiz uz Turciju (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone savā "Instagram" profilā atklājusi, ka kopā ar vīru Nauri Didrihsonu devusies ceļojumā uz Kapadokiju, kas atrodas Turcijas vidienē. Pavisam nesen pāris baudījuši viens otra klātbūtni Dubaijā.

Elīna Didrihsone aktīvi vēsta saviem "Instagram" sekotājiem, kā viņai tur klājas. Viens no pirmajiem piedzīvotajiem iespaidiem bijusi lidostā. Ielidojot vēlā nakts stundā, nebija pieejams internets. Tāpat arī pēc Latvijas ceļotājiem nebija ieradies iepriekš rezervētais taksometrs. Taču par spīti pirmajām grūtībām, Elīna neslēpa sajūsmu par galamērķi, jo jau sen ar vīru bija lolojuši sapni, doties tieši uz šo gleznaino Turcijas vietu.

Savā "Instagram" profilā Elīna ik dienu dalās ar ceļojumā piedzīvotajiem iespaidiem un emocijām. Didrihsoni bauda vietējo turku virtuvi, īrētos apartamentus, kā arī veido fotosesijas sava veikala "Butterfly" jaunākajām tērpu kolekcijām. Elīna arī neslēpj, ka pakašķējas ar vīru darba jautājumos, jo pret darba lietām viņai ir lielas prasības.

Pāris jau agrā rīta stundā paguvis arī doties visā pasaulē izslavētajā gaisa balonu lidojumā. Turklāt zīmīgi, ka Didrihsoni lidojuši gaisa balonā "Butterfly", kas sasaucas ar viņu veikala nosaukumu.

Elīna neslēpa arī prieka un gandarījuma asaras par iespēju doties šādā lidojumā. Par ko viņa vēsta: "Kā mēs neesam tik mētāti, cik daudz ir nācies piedzīvot, kāda tik nav bijusi pretestība mūsu sirds darbam... Bet tas viss bijis nevelti! Mēs vēl uzlidosim - augstāk."

Populārā influencere arī atklāj, ka viņas vīrs ir sajūsmā par Turcijas pakalpojumu un produktu cenām, kas ir krietni zemākas nekā nesenā ceļojuma laikā Dubaijā. Elīna priecājas, ka par divām kafijas krūzēm samaksājusi tikai 3,50 eiro.

Par sajūtām Turcijas vidienē Kapadokijā, Elīna raksta: "Vietiņa, kurā es gribētu palikt ilgāk, ja vien šeit būtu siltāk. Nebiju domājusi, ka man šeit iepatiksies tik ļoti.. un jā man ir vietas, uz kurām es negribētu atgriezties, jo īsti nav ko redzēt... nepiesaista arī pati pilsētas atmosfēra.. šī noteikti ir tā, kur vēlētos būt ilgāk. Turcija, mani pārsteidza..."

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu