Pašmāju fitnesa pāris bauda atpūtu Dolomītu kalnos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viens no pašmāju fitnesa pāriem - Paula Freimane un Arvis Mazurovs - devušies kopīgā piedzīvojumā uz Dolomītu kalniem Itālijā. Braucienā pārim pievienojušies arī abu pūkainie mīļuļi Baksters un Vīnijs. 

Lai nokļūtu līdz galamērķim, pāris kā piemērotāko transportlīdzekli izvēlējās automašīnu, tādējādi nodrošinot iespēju pa ceļam aplūkot vēl citas valstis.

Mīlnieki ceļojuma laiku pavada garās pastaigās, baudot elpu aizraujošos skatus gan no kalnu grēdām, gan no ziedošajām pļavām. Ar piedzīvotajiem mirkļiem un sajūtām ceļojumā, Paula dalās sociālo tīklu vietnē "Instagram". 

Paula un Arvis izmantojuši iespēju doties romantiskā braucienā ar laivu pa Braiesa ezeru, kuru mēdz dēvēt par ”Alpu aci”, viņa dzidrā, zilā ūdens dēļ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) 

Lai maksimāli veltītu laiku dabas apskatei pāris neapmeklē restorānus, bet maltītes gatavo paši. Abi ir apmetušies namiņā, kurā ir viss nepieciešamais, arī virtuve.

Pagājušā gada augustā fitnesa pāris baudīja atpūtu Itālijā, apskatot gan Romu, gan Pozitano. Pēc krāšņā ceļojuma Paula atzina, ka šīs ir bijis dārgākais ceļojums viņas dzīvē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu