Kuriem Zodiaka pārstāvjiem ar vienu partneri nepietiek? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Meelis Meilbaum, shutterstock, montaaž

Sievietes, atrodot sev jaunu partneri, pārsvarā cer, ka būs viņam vienīgā uz mūžu. Lai gan tā mēdz gadīties, tas ir samērā liels retums. It īpaši, ja dāma ir kopā ar kādu no šo Zodiaka zīmju vīriešiem, vēsta portāls "Postimees".

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis sapņo par ideālo sievieti. Vērši vienmēr atrodas perfektās sievietes meklējumos - viņuprāt, pasaulē noteikti ir jābūt sievietei, kas pilnībā atbilst visām viņa fantāzijām.

Tā nebūtu problēma, ja vien šā zvaigznāja pārstāvim nebūtu nesamērīgi augstas prasības, kuru dēļ var gadīties, ka tāda sieviete nemaz neeksistē.

Šīs zīmes pārstāvji neuzskata, ka ir nepareizi, ka viņi turpina meklēt, arī esot attiecībās. Vērsis dzīvo ar devīzi: "Dzīvojam tikai vienreiz - jāizmanto katra izdevība!"

Mežāzis

Kopumā Mežāža zīmes vīrieši ir viedi, atbildīgi un uzticami, taču viņus citas dāmas apskāvienos bieži vien ievilina viņu iedzimtā ziņkārība.

Pat esot stiprās un laimīgās attiecībās, šīs zīmes vīrietis kādā mirklī sāk sapņot par visām neizmantotajām romantiskajām iespējām.

Agrāk vai vēlāk šā zvaigznāja pārstāvis var nolemt, ka idejas vajadzētu pārvērst rīcībā un kādu laiku paslepus tikties ar vairākām dāmām vienlaicīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie par sānsoļiem sāk domāt tikai tad, kad jūt, ka pašreizējās attiecībās viņiem trūkst brīvības.

Šīs zīmes pārstāvji savu neatkarību vērtē augstāk par visu, tādēļ jārēķinās, ka viņš var nobīties no pārlieku nopietnām saistībām.

Tas gan nenozīmē, ka viņš no sākuma izšķirsies no savas pašreizējās sirdsdāmas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu