"Kas tev ir biksēs?" Bēdīgi slavenā krievu aktiera Jefremova meita atklāti par dzimuma maiņas operāciju un pašidentitāti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Bēdīgi slavenā aktiera Mihaila Jefremova meita Anna Marija, kura nesen atklāja, ka nespēj sevi asociēt ar konkrētu dzimumu un sociālajos tīklos dēvē sevi par Sergeju Jefremovu, intervijā Krievijas televīzijas kanālā "NTV" atklāja pārdomas par izmaiņām savā dzīvē.

Likumīgu vārda maiņu Anna Marija plāno veikt 25 gadu vecumā, atklājot, ka galvenā problēma nav pašidentitāte, bet gan dokumentu noformēšana.

Anna Marija sevi uzrunā vīriešu dzimtē un atklāj, ka tas cilvēkos izraisa neadekvātas reakcijas.

""Kas tev ir biksēs?!" Tajā klausīties ir ļoti nepatīkami," sacīja Sergejs.

Sergejs atklāj, ka negrasās veikt dzimuma maiņas operāciju. Šobrīd viņš cīnās ar nepatiku, kuru izraisa cilvēki, kuri viņu dēvē par meiteni.

"Viņi man bieži saka, ka es dzemdēšu bērnu, atradīšu vīru, kurš pelnīs daudz naudas un man būs brīnišķīga tradicionāla ģimene," sacīja Jefremovs.

Sergejs norādīja, ka visus 19 dzīves gadus šādi vārdi viņam likuši smaidīt un izraisījuši neskaitāmus strīdus ar sarunu biedru.

Sergejs sacīja, ka šobrīd pasaulē netiek veiktas operācijas, kurās netiktu zaudēts dzimumorgānu jutīgums un funkcionalitāte.

"Riski ir pārāk lieli, jums ir iepriekš jāsagatavojas. Ja mēs runājam par manu dzimumorgānu operāciju, es to neplānoju darīt, jo man ir bail no otrās pubertātes un izmaiņām, kas var notikt!" sacīja Sergejs.

Atgādinām, ka šī gada aprīlī Jefremova meita Anna Marija paziņoja, ka ir vīrietis un sociālajos tīklos nodēvēja sevi par Sergeju Jefremovu. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu