"MyFitness" pagaidām vēl neatsāks darbu klātienē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fitnesa klubu tīkla "MyFitness" filiāle Bērnu pasaules tirdzniecības centra telpās.
Fitnesa klubu tīkla "MyFitness" filiāle Bērnu pasaules tirdzniecības centra telpās. Foto: Zane Bitere/LETA

Uzsverot zemo vakcinācijas aptveri kā darbinieku, tā arī klientu vidū, sporta klubu tīkls "MyFitness" darbu klātienē vēl neatsāks.

Kā ierakstā sociālo tīklu platformā "Facebook" norādīja "Myfitness", pie zemā vakcinēto skaita "MyFitness" sporta klubu darbību neesot iespējams nodrošināt gan vakcinētu darbinieku trūkuma dēļ, gan vakcinētu potenciālo apmeklētāju skaita dēļ.

"MyFitness" pateicās par interesentu izrādīto vēlmi sportot, reizē norādot, ka apmeklētāju skaits nozīmīgi sarucis vakcinācijas prasības dēļ. "Valdības lēmums - nodrošināt pakalpojumu tikai vakcinētiem iedzīvotājiem, ir iedzinis sporta klubus krustcelēs," norāda uzņēmuma pārstāvji.

Kā skaidro ‘MyFitness", vakcinācijas procesu noslēgusi ap piektdaļu iedzīvotāju. Tomēr esot jārēķinās, ka vakcinēto darbinieku un vakcinēto potenciālo apmeklētāju skaits proporcionāli varētu būt vēl mazāks, jo tie, kuri drīzāk apmeklētu sporta klubus, vakcinēti mazākā skaitā, skaidro uzņēmumā.

"Pie šādiem cipariem sporta klubu darbību nav iespējams nodrošināt gan darbinieku trūkuma dēļ, gan apmeklētāju skaita dēļ, kas ir nozīmīgi sarucis, vakcinācijas prasības dēļ," teikts ierakstā "Facebook".

"MyFitness" apgalvo, ka Latvija esot no viena pēdējām valstīm Eiropā, kur sporta klubu darbība "aizvien ir liegta". Uzņēmums turpinās aktīvas sarunas ar valdības pārstāvjiem un cer "uz drīziem un saprātīgiem lēmumiem".

Kā ziņots, valdība lēmusi, ka cilvēki, kuri būs vakcinējušies pret Covid-19 vai to pārslimojuši, no 15.jūnija varēs apmeklēt sporta klubus, tostarp arī baseinus, gan trenējoties individuāli, gan apmeklējot grupu nodarbības.

1.jūnijā sāka strādāt nacionālā mēroga digitālais vakcinācijas pret Covid-19 sertifikāts, ar kuru iedzīvotāji var apliecināt vakcinācijas faktu, aģentūrai LETA pavēstīja Nacionālajā veselības dienestā. Sertifikātu var iegūt tīmekļvietnē "covid19sertifikats.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu